Η McDonald’s αλλάζει τον καφέ της για πάντα

εικόνα

McDonalds

Οι λάτρεις του καφέ, αυτό είναι για εσάς: η McDonald’s δοκιμάζει τρία νέα ποτά καφέ στις περιοχές Sacramento, Stockton και Modesto της Βόρειας Καλιφόρνιας. Όπως αναφέρουν οι μάρκες Eating, τα νέα ποτά θα ολοκληρώσουν το μενού ποτών με βάση το espresso της McDonald’s. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το νέο μενού καφέ θα ανταγωνιστεί καλύτερα με τα μενού στα Starbucks και τα Donuts Dunkin.

Το Caramel Macchiato διαθέτει εσπρέσο και σιρόπι με γεύση καραμέλας, που είναι στρωμένο με ατμό γάλα και είναι γεμάτο με καραμέλα. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το ποτό ζεστό ή παγωμένο. Το γαλλικό καπουτσίνο βανίλιας παρασκευάζεται με εσπρέσο, γάλα με ατμό και σιρόπι με γεύση βανίλιας και είναι γεμάτο με ένα στρώμα κρεμώδους αφρού. Το τελευταίο νέο ποτό, The Americano, αποτελείται από εσπρέσο και ζεστό νερό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 20 έως τις 26 Μαρτίου, τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη δοκιμασία θα προσφέρουν ένα μικρό φλιτζάνι από τα νέα ποτά για $ 1 το καθένα. Για όσους από μας είναι άτυχοι να μην ζήσουμε στην Καλιφόρνια, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι τα ποτά (ελπίζουμε) να πάνε σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...