Εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο MasterChef δικαστής Νέα γραμμή της Christina Tosi για Madewell

Μην ενοχλείτε το βούρτσισμα των αποδείξεων του επόμενου μπισκότου: Το Crumbs έγινε μια δήλωση μόδας. Οι κυρίες στο τιμόνι των δύο αγαπημένων λατρευμάτων – το φούρνο με το μαμούθο, το Milk Bar και το Madewell, γνωστό για τα μπλουζάκια και το τζιν, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά περιορισμένων εκδόσεων, τόσο βρώσιμα όσο και φορετά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Cookie Pocket Tee, $ 45; madewell.com

εικόνα

Madewell

Η Christina Tosi, δημιουργός του Milk Bar και μέρος της κριτικής επιτροπής του MasterChef, λέει ότι η συνεργασία των τεσσάρων θέσεων γεννήθηκε από την αγάπη της για τα σχέδια του δημιουργού του Madewell Joyce Lee και από την εμμονή του Lee με όλα τα πράγματα Milk Bar. Ο Tosi οδήγησε τη χρέωση σε ένα ολοκαίνουργιο μίγμα μπισκότων: Ονομάζεται μπλε τζιν, ένα νεύμα για το εικονικό denim της Madewell και τα ξηρά προϊόντα στο κασσίτερο είναι απίστευτα εύκολο να μετατραπούν σε μια απόλαυση. Απλά προσθέστε βούτυρο και ένα αυγό, και έχετε τον εαυτό σας ένα μαστιχένιο, στρογγυλεμένο riff σε ένα muffin βατόμουρου.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: μπλε (μούρο) τζιν μπισκότο μίξερ, $ 19? madewell.com

εικόνα
Madewell

Το τρίο κομμάτι των κομματιών του Lee περιλαμβάνει μια ποδιά denim που πωλείται στο site του Madewell μέσα σε λίγες ώρες από την εκτόξευσή του. (Είναι ακόμα προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας Goldbely του καταστήματος Milk Bar.) Σχεδίασε και μανταλάκι που έχει το χρώμα του μπλε τζιν αλλά και την απαλότητα του κάτι που θα έπαιζε στην περιοχή του λαιμού. Αλλά το αστέρι της συλλογής είναι ένα μπλουζάκι με κρέμονα λουλούδια. Ένα μπισκότο που εκτυπώνεται με οθόνη – το τσίμπημα, τα ψίχουλα που το περιβάλλουν – βγαίνει από την τσέπη.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Ποδιά Denim, $ 40; milkbar.goldbely.com

εικόνα

Madewell

Προς το παρόν, η συλλογή είναι διαθέσιμη στο milkbar.goldbely.com, madewell.com, και τα δύο φυλλάδια τούβλων και κονιάματος. Αλλά αν οι πωλήσεις της ποδιάς είναι οποιαδήποτε ένδειξη, η συλλογή θα εξαφανιστεί γρήγορα – και αυτό είναι ακριβώς ο τρόπος που το μπισκότο καταρρέει.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Cookie Bandana, $ 18.50; madewell.com

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...