Η Mama June αποκαλύπτει το σημαντικό κέρδος βάρους στο ‘Από το μη καυτό’ Season 2 Trailer

Η απώλεια βάρους δεν είναι βόλτα στο πάρκο, αλλά πέρυσι Mama June – γνωστός και ως June Shannon – διαχειρίζεται να χάσει ένα σοκ 300 κιλά – αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης γαστρικού μανικιού, τεράστια αλλαγή διατροφής και τακτική άσκηση.

εικόνα

Ιούνιος Shannon

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, μοιράστηκε τα μυστικά της για να κρατήσει αυτό το βάρος εκτός, αλλά σε ένα νέο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του Mama June: Από το όχι στο Hot, το αστέρι της πραγματικότητας παραδέχεται ότι έχει κερδίσει λίγα λίρες.

Η αδελφή της Mama June Doe Doe αποκαλύπτει: “Χρειάζεστε, όπως, ένα [μέγεθος] 12, ήμασταν σε τέσσερις!”

Παρά την καθυστέρηση, η Mama June είναι σαφώς αποφασισμένη να πάρει το σχήμα της και να επανέλθει στο ανταγωνιστικό κύκλωμα της παράστασης μαζί με την κόρη της, Honey Boo Boo, σε μια κόρη μητέρα-κόρη.

«Είμαι εδώ για να βάλω ένα στέμμα στο κεφάλι σου», λέει ένας σύμβουλος κολοσσός στον Shannon στο τρέιλερ.

Όμως, ο κόσμος της φαντασίας δεν είναι πολύ συγχωριασμένος. Σε ένα άλλο μέρος του κλιπ αιχμής, ο Σάνον και ο Αλάνα πηγαίνουν λίγο βαρύς στον εαυτό τους και στα πλάνα. ήταν. πυροβολήθηκε.

“Αν βρισκόμασταν στην εκδήλωση του Oompa Loompa, θα γίνατε παπούτσι”, λέει ο προπονητής του. Ωχ!

Ένας παλαιός αντίπαλος έρχεται και στην Αλάνα, με κάποια φασαρία: «Θα ήθελα να πάω εντελώς σπίτι αν ήμουν εσύ», λέει.

Αλλά, γνωρίζοντας τη στάση τους από την πρώτη εποχή, δεν μπορούμε να δούμε τους μάρτυρες, τα εσώρουχα, τα κεριά ή την πρακτική των πτερυγίων να παρεμποδίζουν το τελικό τους ντεμπούτο.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...