Η M & M’S κάνει το ντεμπούτο της σε παγκόσμια έμπνευση όπως το Jalapeño του Μεξικού

Σύμφωνα με τους χρήστες της Instagram, η M & M’S απελευθερώνει τρεις γεύσεις που είναι μακριά από τις κλασικές καραμέλες με γεύση σοκολάτας γάλακτος ή ακόμα και την έκδοση φυστικιών. Ο Brent Timm, πίσω από το SnackChatLive (“Το πιο τρελό και πιο φρικτό φαγητό στο γαλαξία!”), Δημοσίευσε μια φωτογραφία του μη κυκλοφορούντος M & M’S. Ανάμεσα στα περιτυλίγματα, τα M & M’S είναι “διεθνώς εμπνευσμένα γεύσεις”, όπως τα αρακά της Αγγλίας, το αράπικο Jalapeño του Μεξικού και τα αράπικα φυστίκια της Ταϊλάνδης.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

*** ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΝΕΑ *** @mmschocolate έχει οριστεί για να απελευθερώσει Τρεις νέες γεύσεις του M & M του φιστικιού το 2019. -Ταϊά Καρύδα αράπικων φιστικιών -Mexican Jalapeño Φιστίκι-Αγγλικά Toffee Peanut Βίντεο αναθεώρηση του κάθε γεύση στην ιστορία μου IG και να τονίσει αυτή την εβδομάδα! . Παρακολουθήστε το Snackchat Live με το �� Brenterest και το Facebook! . . #junkfood #candy # 2019 #κακολάτα #κατμήμακα #ημέρα #διέχειρα #γ52γρ #συχνάση #συνεχίδα #έγγο #καύκο #κατσάκ #αποφάση #mandms #candybar #jalapeno #κατά #μεξικάνικα #απορρίμματα #συνθήκες # minnstagrammers #delish # χανγκρι #buzzfeast #foodstsgram #foodgasm

Μία θέση που μοιράζεται η SnackChatLive με το Brent Timm (@snackchatlive)

Ο Μπρεντ γράφει ότι η M & M’S θέλει να απελευθερώσει τις νέες γεύσεις το 2019. Σε μια ιστορία του Instagram, δοκιμάζει το αγγλικό φρυγανιέρα M & M’S και λέει ότι η γεύση του καφέ είναι “εξαιρετικά έντονη”. Προφανώς υπάρχει ένα είδος καφέ γεύση σε αυτούς, και επίσης σε σύγκριση με τη γεύση M & M’S Espresso Nut.

Οι άνθρωποι σχολίασαν τη θέση, φαινομενικά εισβάλλουν και ενθουσιασμένοι από τις φερόμενες γεύσεις. Ένας χρήστης έγραψε: “Δες το καραμέλα και την καρύδα.” Ένα άλλο πρόσωπο είπε, “Δεν μπορώ να περιμένω την καρύδα! Αυτό θα είναι τόσο καλό.”

Ο χρήστης Instagram @candyhunting δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της γεύσης του Μεξικού Jalapeño, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τους επόμενους διεκδικητές της M & M. Αυτό σημαίνει ότι μόλις χτυπήσει ράφια, οι οπαδοί της M & M’S μπορούν να ψηφίσουν ποια γεύση θα κρατήσει. Η πιο πρόσφατη γεύση που είχε κερδίσει την ονομασία Flavour Vote ήταν το Crunchy Mint, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

ΠΕΣ ΤΙ?! Η επόμενη ψηφοφορία της M & M είναι για τις “Διεθνώς εμπνευσμένες γεύσεις”. Η μόνη γεύση που κυκλοφορεί τα interwebs αυτή τη στιγμή είναι το μεξικάνικο Jalapeño Peanut. Ναι, το έφαγα. Επεξεργασία: @snackchatlive έχει τη σέσουλα σε όλες τις 3! Τα άλλα δύο είναι τα αρακά της Αγγλικής καρύδας και τα αράπικα φιστίκια της Ταϊλάνδης!

Μία θέση που μοιράζεται το @ candyhunting

Δεν είναι σαφές πότε ή πού θα είναι διαθέσιμο το M & M’S. Η M & M αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Έτσι παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις συναρπαστικές γευστικές ήχους.

Loading...