Η Lowe έχει μια σημαντική πώληση σε σχάρες και καπνιστές για να ανταγωνιστεί με την πρωινή ημέρα

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για μια νέα ψησταριά, ορίστε μια υπενθύμιση για την 16-17 Ιουλίου – η Lowe έχει μια τεράστια πώληση στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων ψησταριές και καπνιστές. Η πώληση ξεκινάει τα μεσάνυχτα στις 16 Ιουλίου και τελειώνει τα μεσάνυχτα στις 17 Ιουλίου, καθώς το κατάστημα υλικού προτίθεται να ανταγωνιστεί τις προσφορές του Amazon Prime Day.

Το Lowes.com προσφέρει έως και 100 δολάρια σε επιλεγμένα ψησταριές και καπνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Char-Broil Gas2Coal μαύρο διπλής λειτουργίας Combo Grill.

Η συνδυασμένη σχάρα “σας επιτρέπει να απολαύσετε την άνεση του φυσικού αερίου και τη μεγάλη γεύση του κάρβουνου σε μια μετατρέψιμη σχάρα”, ανά ιστοσελίδα της Lowe. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε από το φυσικό αέριο σε ξυλάνθρακα σε μόλις τρία βήματα, και δεν απαιτούνται εργαλεία.

Οι τρεις κύριοι καυστήρες σάς επιτρέπουν να ψήνετε μέχρι 25 μπιφτέκια – ιδανικό για κάθε καλοκαιρινό μπάρμπεκιου. Υπάρχει επίσης ένας πλευρικός καυστήρας, ο οποίος είναι ιδανικός για το μαγείρεμα ενός πλαστικού πιάτου, όπως οι πατάτες στη σχάρα ή τα λαχανάκια Βρυξελλών στη σχάρα. Η σχάρα διαθέτει σχάρες από χυτοσίδηρο με επικάλυψη από πορσελάνη που διατηρούν τη θερμότητα και διευκολύνουν τον καθαρισμό τους. Ένα ράφι θερμάνσεως σας επιτρέπει να κρατάτε φαγητό σε θερμοκρασία σερβιρίσματος και υπάρχει ένα σταθερό πλευρικό ράφι όπου μπορείτε να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας καρυκεύματα ή καρυκεύματα. Υπάρχει επίσης ένα μανόμετρο θερμοκρασίας, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία μέσα στη σχάρα.

Η σχάρα διαθέτει περιορισμένη εγγύηση σχάρας για ένα έτος και εγγύηση καυστήρα πενταετίας. Έχει 128 βαθμολογίες στην ιστοσελίδα της Lowe και ένα μέσο όρο τεσσάρων αστέρων. Το 82% των πελατών θα συστήσει τη σχάρα.

Οι νέοι και οι υπάρχοντες πελάτες της myLowe θα λάβουν επιπλέον 10% off sitewide. Επίσης, αν ξοδεύετε $ 150 ή περισσότερα, θα έχετε δωρεάν το Google Home Mini.

Έτσι, οι φίλοι μου, συνεχίστε και επικολλήστε το Lowes.com και ετοιμαστείτε να ψωνίσετε τις προσφορές από τα μεσάνυχτα στις 16 Ιουλίου. Στη συνέχεια, καλέστε με την πρώτη μαγειρική σας με τη νέα σας σχάρα.

εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...