Παρακολουθήστε αυτή τη Φλώριδα της Γεωργίας Τραγουδίστρια Line Drink Γάλα του Γάμου της συζύγου του

Από τότε που ο τραγουδιστής της χώρας Τάιλερ Χάμπαρντ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του τον περασμένο Ιούνιο, η ζωοτροφή του Instagram έχει γεμίσει με γλυκές φωτογραφίες της συζύγου του, σκυλί, και έρχεται τον Δεκέμβριο, το μικρό Olivia Rose. Οι αποτυχημένες οικογενειακές φωτογραφίες καθιστούν σαφές – αντλείται για να είναι μπαμπάς.

Δεδομένου του ενθουσιασμού και της άγριας φύσης του (είναι γνωστό ότι είναι ένα prankster στις εκδρομές Florida Georgia Line), δεν είναι Έτσι εκπλήσσει το γεγονός ότι θα έπαιρνε ένα βίντεο που θα τσακίζει το μητρικό γάλα της συζύγου του. Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τη σύζυγο Hayley Hubbard, τραβάει από το μπουκάλι σαν ένα αστέρι frat όπως Hayley γελάει και αναβλύζει στο παρασκήνιο.

Η ετυμηγορία? “Γεύση σαν γάλα αμυγδάλου, κάπως”. Αφού εισέλθει για δευτερόλεπτα, ο Hubbard επιβεβαιώνει ότι είναι γλυκό. Ο Hayley δείχνει στη συνέχεια το μωρό Olivia κοιτάζοντας στο κοντινό, και αστεία ότι ήταν ωραίο από την να μοιραστεί.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Όταν ο σύζυγός σας προσπαθεί το μητρικό σας γάλα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ���� #breastmilk #doesthebodygood #livinourbreastlife “#tasteslikealmondmilk” – @ thubbmusic

Μία θέση που μοιράστηκε ο Hayley Hubbard (@hayley_hubbard) στις

Ο Τάιλερ επανέλαβε το φανταχτερό βίντεο με τη λεζάντα “Livin the life of my breast”, ενώ ο Hayley έγραψε “Όταν ο σύζυγός σας προσπαθεί να κάνει το μητρικό γάλα σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο” και συμπεριέλαβε το hashtag “κάνει το σώμα καλό”.

Ενώ μπορεί να αυξάνετε τα φρύδια σας, αποδεικνύεται ότι η κατανάλωση μητρικού γάλακτος δεν είναι τόσο ασυνήθιστο. Η Kristen Bell μίλησε πρόσφατα για να ζητήσει από τον σύζυγο Dax να νοσηλευτεί όταν είχε μια περίπτωση μαστίτιδας μακριά από τα παιδιά της. Στο ίδιοMomsplaining επεισόδιο, ηθοποιός και νέα μαμά Katie Lowes προσπάθησε το δικό της γάλα για πρώτη φορά, γιατί όπως λέει, “Όλοι το κάνουν!” Οι σκέψεις της αντανακλούσαν τη σύγκριση του γάλακτος αμυγδάλου.

“Πολύ γλυκιά … [έχει γεύση] σαν γάλα αμυγδάλου με βανίλια”, είπε.

Εκεί το έχετε, παιδιά. Το αμυγδαλέλαιο και το μητρικό γάλα είναι προφανώς ένα στο ίδιο.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...