Η Lady Gaga βοήθησε το Starbucks να έρθει με δύο νέα Rainbow Drinks

Η Lady Gaga μόλις ανακοίνωσε μια συνεργασία με έναν πολύ απίθανο συνεργάτη. Αυτό το εικονίδιο δεν έχει καθόλου πλατινένια αρχεία ή χτύπημα singles, αλλά μπορεί να είναι ακόμη πιο διάσημο από το ίδιο το Star: Starbucks. Η τραγουδίστρια “The Cure” συνεργάστηκε με την αλυσίδα καφέ σε μια εβδομαδιαία προώθηση “Cups of Kindness” – και βοηθά να ξεκινήσει δύο νέα πολύχρωμα ποτά που μπορείτε να χαλαρώσετε ξεκινώντας αύριο.

Ο Gaga πήρε και τα δύο ποτά. Πρώτον, ένα ποτό Violet για να ανταγωνιστεί τα Instagram-άξια ροζ και Ombre ροζ ποτά. Συνδυάζει τα αποξηραμένα ιβίσκους Very Berry με το γάλα καρύδας, μετατρέποντας όλο το ποτό σε ανοιχτό μωβ.

Βιολέτα Drink
Starbucks

Το δεύτερο παγωμένο ποτό είναι ακόμα πιο ζωντανό – και είναι αυτό που ο Gaga λέει ότι “ερωτεύτηκε αμέσως” τη στιγμή που το δοκιμάστηκε. Είναι μια Λεμόνι Matcha, η οποία είναι σαν μια πράσινη συστροφή τσαγιού σε ένα Arnold Palmer. Το Starbucks συνδυάζει το πράσινο τσάι με το πράσινο τσάι με – το μαντέψατε – τη λεμονάδα, μετατρέποντας ολόκληρο το ποτό σε ένα κόκκινο πράσινο χρώμα.

Starbucks Matcha Lemonade
Starbucks

Και τα δυο ποτά έχουν προστεθεί στο μόνιμο μενού, αλλά υπάρχει ένα πρόσθετο μπόνους για την παραγγελία τους – ή οι άλλες νέες προσθήκες στο μενού, το Pink Drink και το Ombre Pink Drink – μεταξύ της Τρίτης 13 Ιουνίου και της Δευτέρας 19 Ιουνίου. Για κάθε φλιτζάνι που πωλήθηκε , Η Starbucks θα δωρίσει 25 σεντ στο Ίδρυμα Born This Way του Gaga. Η οργάνωση βοηθά στην παροχή πόρων ψυχικής υγείας και δημιουργεί περιβάλλοντα ενδυνάμωσης για τα παιδιά, ώστε να μπορούν να ανέλθουν σε μολύνσεις και ανασφάλεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Starbucks Rainbow Drinks

Starbucks

Συγκεκριμένα, οι δωρεές θα βοηθήσουν το νέο Kindness Channel του ιδρύματος, όπου οι άνθρωποι ηλικίας 16 έως 24 ετών αναφέρουν και γράφουν ιστορίες σχετικά με πράξεις γενναιοδωρίας και συμπόνιας όπου ζουν, καθώς και με άλλες πρωτοβουλίες. Πόσο εβδομαδιαίο πρόγραμμα αυξάνεται εξαρτάται από το πόσα φλιτζάνια πωλούνται, αν και η Starbucks ανακοίνωσε στο επίσημο δελτίο τύπου ότι δεσμεύεται να δωρίσει τουλάχιστον $ 250,000.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.