Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα σπίτι με μελόψωμο είναι με το Kit Kats

Kit Kats είναι μια φοβερή καραμέλα (σοβαρά, ρωτήστε απλά τους Ιάπωνες). Δεν είναι μόνο γεμάτες σοκολάτα καλοσύνη, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορούν να γεμιστούν σε κρουασάν, καλυμμένα με χρυσό, και τώρα να μετατραπούν σε ένα σπίτι με μελόψωμο. Ο blogger για τα τρόφιμα στο YouTube, MyCupcakeAddiction, έχει πάει πάνω και πέρα ​​και έχει μετατρέψει την αγαπημένη καραμέλα του καθενός στην αγαπημένη του οικία διακοπών.

Σίγουρα, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κανένα μελόψωμο που να εμπλέκεται σε αυτήν την αξιολάτρευτη δημιουργία, αλλά δεν παραπονιόμαστε. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα, το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια μικρή κατοικία καραμέλας είναι τα τέσσερα μπαρ του Hershey’s Milk Chocolate, τέσσερα μπάρμπεκιου και κρέμα γάλακτος Kit Kat, ένα οικογενειακό μέγεθος Kit Kat μπαρ, κάποια λιωμένη σοκολάτα γάλακτος, παζάρι με θέμα τις διακοπές, μια τσάντα ziplock, ένα κοφτερό μαχαίρι, δύο κόπτες μπισκότων και ένα φλιτζάνι βραστό νερό.

εικόνα

MyCupcakeAddiction / YouTube

Το οικογενειακό μέγεθος Kit Kat χρησιμοποιείται ως βάση για το σπίτι, επειδή οι γραμμές παρέχουν την τέλεια βάση. Μετά την αποκοπή των χώρων για τις πόρτες και τα παράθυρα, η λιωμένη σοκολάτα γάλακτος χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των ράβδων σοκολάτας γάλακτος με τη βάση Kit Kit. Στη συνέχεια, τα καραμέλα και τα πασπαλίσματα χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν το εξωτερικό του σπιτιού. Το τελευταίο βήμα είναι η τοποθέτηση των Cookies και Κρέμα Kit Kats στην κορυφή, χρησιμοποιώντας τη λιωμένη σοκολάτα γάλακτος ως κόλλα για άλλη μια φορά, για την κατασκευή της στέγης.

εικόνα

MyCupcakeAddiction / YouTube

εικόνα

MyCupcakeAddiction / YouTube

Εάν αισθάνεστε επιπλέον εορταστική, τεμαχισμένη καρύδα μπορεί να πασπαλισθεί γύρω από το εξωτερικό του σπιτιού για να μιμηθεί φρεσκοκομμένο χιόνι. Και αυτό είναι – έχετε τώρα μια εντελώς σοκολάτα μη-μελιτζάνα Candy Χριστουγεννιάτικο σπίτι κατάλληλο για να φέρει πολλές διακοπές ευθυμία και μια μεγάλη ζάχαρη υψηλή.

εικόνα

MyCupcakeAddiction / YouTube

Θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο μπαχαρικό στις διακοπές σας; Ελέγξτε αυτές τις 16 εύκολες συνταγές επιδορπίων μελόψωμο.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...