Το Kit Kat ξεκινάει το 2017 με ένα τρελό και καλό νέο γεύμα

Η Ιαπωνία είναι γνωστή για την πώληση δεκάδων εκπληκτικών γεύσεων του KIT KAT – έχουν απελευθερώσει τα πάντα από φράουλα cheesecake για χάρη – αλλά το 2017, η μάρκα φέρνει τις δημιουργικές της προτιμήσεις stateide με κόκκινο βελούδο KIT KATS.

Ενώ τα ίδια τα γκοφρέτες δεν είναι λαμπερά κόκκινα, όπως η κλασική νότια τούρτα, η ίδια η καραμέλα είναι κόκκινη βελούδινη αρωματισμένη και επικαλυμμένη με λευκή κρέμα, ένας εκπρόσωπος για την επιβεβαίωση του Hershey.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Νέα προειδοποίηση καραμελών: Κόκκινο βελούδο Kit Kat ❤�� Μπορείτε να έχετε το κέικ σας και να φάτε καραμέλα πάρα πολύ ���� Θα είναι διαθέσιμα μετά τα Χριστούγεννα #candygyrl #newcandyalert #redvelvetlovers #redvelvetcake #redvelvetcandy #kitkat #redvelvetkitkat #candybars

Μία θέση που μοιράζεται το Candygyrl Truck 215-490-9580 (@candygyrlmobile)

Τα πακέτα έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται στα καταστήματα – ένας αναγνώστης Impulsive Buy βρήκε μια τσάντα στο Walmart μόλις πριν από λίγες ημέρες – και η Candy Warehouse άρχισε να την πωλεί online, παρόλο που η τσάντα είναι μια ποικιλία περιορισμένης έκδοσης με θέμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι τσάντες δέκα ουγκιών της καραμέλας θα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε εθνικό επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες, ανάλογα με το χρόνο λήψης των αποστολών και όταν τα καταστήματα αρχίζουν να βάζουν τις εποχιακές οθόνες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες άρχισαν να εμφανίζονται με τη νέα γεύση, τα κοινωνικά μέσα μαζεύτηκαν επειδή οι άνθρωποι χάνουν το μυαλό τους πάνω από τη σκέψη να βαθμολογήσουν μια καραμέλα που έχει τις προτιμήσεις της πιο ζεστής τάσης επιδόρπιας του 2015.

Αυτή η νέα έκδοση σημαίνει ότι έχετε ένα δίμηνο παράθυρο για να μεταφέρετε με το επόμενο κέικ καραμέλα σας, σερβίροντας ένα κόκκινο κέικ με βελούδινη γεύση γεμάτη κόκκινα βελούδια. (Σημεία μπόνους εάν εμπλέκεται ο πάγος του τυριού κρέμας – αυτό είναι το σημαντικό και κρίσιμο στοιχείο που λείπει από τη νέα γεύση του KIT KAT.)

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.