Το KFC κάνει τελικά κοτόπουλο και βάφλες

Για ένα εμπορικό σήμα που είναι χτισμένο γύρω από το τηγανισμένο κοτόπουλο, είναι αρκετά συγκλονιστικό KFC δεν έχει πειραματίστηκε ακόμα με κοτόπουλο και βάφλες. Ευτυχώς, η αλυσίδα τελικά δοκιμάζει τα νερά – τα εστιατόρια σε τρεις πόλεις σφάχνουν το πιάτο αυτό το καλοκαίρι και είναι στο καλύτερο μέρος για να κάνω μια κρίση για το πώς θα πάει.

Δύο πόλεις της Βόρειας Καρολίνας (Asheville και Charlotte) και μία στη Νότια Καρολίνα (Greenville) επιλέχτηκαν για να δοκιμάσουν το νέο πιάτο του KFC και αν μπορεί να αντέξει στους νότιους που τρώνε το κοτόπουλο και τα βάφλες της Dame όποτε το θέλουν, περισσότερο από αρκετά καλό για τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τον παρατηρητή Charlotte, το γεύμα έρχεται με δύο κομμάτια κοτόπουλου – είτε με κόκκινα κρέατα ή με κόκκινα κρέατα κοτόπουλου – όσο και με μια χοντρή βελγική βάφλα για το μέγεθος του χεριού σας. Σερβίρεται με μια πλευρά του σιροπιού της κυρίας Butterworth, αλλά ο Παρατηρητής συνιστά να ζητάει και ζεστή σάλτσα.

“Γνωρίζουμε ότι το κοτόπουλο και οι βάφλες ακολουθούν λατρεία σε ολόκληρη τη χώρα, ειδικά στο νότο, αλλά δεν έχουν όλοι κοντά στη διάθεσή τους”, δήλωσε ο ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ του KFC Mike Wesley σε δήλωση. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ακούσαμε τι έχουν να πει ο μπουμπούκια της Βόρειας Καρολίνιας».

Το κοτόπουλο και οι βάφλες του KFC βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα μέχρι τις 29 Ιουλίου για μια παραγγελία μεταξύ $ 5 και $ 5,49. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να τα δούμε σε περισσότερες πόλεις αργότερα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...