Η Joy Behar νοσηλεύτηκε αφού υπέφερε από το «χέρι του αβοκάντο»

Ένα αβοκάντο προσγειώθηκε στη νοσοκόμα Joy Behar – γιατί μαχαιρώθηκε προσπαθώντας να το ανοίξει. Το επεισόδιο της Τρίτης Η θέα, το cohost εξήγησε ότι απουσίαζε από την παράσταση επειδή ανακτούσε από τον τραυματισμό της.

“Το βράδυ του Σαββάτου, στο δρόμο μου προς μια εκδήλωση σε μια υποχώρηση, έκοψα τον εαυτό μου στο χέρι με ένα μαχαίρι. Προσπαθούσα να τρώω απεγνωσμένα κάτι, οπότε προσπαθούσα να ανοίξω ένα αβοκάντο », είπε. “Και έχω κολλήσει το μαχαίρι στο λάκκο για να το βγάλει έξω, και έκοψα τον εαυτό μου.” Έφτασε στο νοσοκομείο μια νύχτα για να καταπολεμήσει μια λοίμωξη, αλλά κάνει καλά τώρα.

Η Μπέχαρ μίλησε για τον τραυματισμό επειδή έμαθε ότι ήταν κοινό – τόσο κοινό που είχε ένα ψευδώνυμο “χέρι αβοκάντο”. Πέρυσι, η Βρετανική Ένωση Πλαστικών, Ανασυγκροτητικών και Αισθητικών Χειρουργών έστειλε μια δημόσια προειδοποίηση για τους κινδύνους της χρήσης ένα μαχαίρι για να κόψει ένα αβοκάντο.

“Λοιπόν, ποτέ δεν είχα πόνο τόσο έντονο, ήταν φοβερό,” είπε ο Behar. “Και ο γιατρός είπε,” Ω, το έχουμε όλο το χρόνο. “[Συμβαίνει και με] bagels επίσης. Έτσι, κάθε φορά που κρατάτε το αντικείμενο και προσπαθείτε να το κόψετε, μπορείτε να το πάρετε αυτό. ”

Δεν είναι η πρώτη διασημότητα που θα νοσηλευτεί με το “χέρι αβοκάντο”. Η Meryl Streep έκοψε το χέρι της το 2012 χάρη σε ένα αβοκάντο.

Meryl Streep, while recovering from

Meryl Streep, ενώ ανακτώνται από το “χέρι αβοκάντο”.
Getty Images

Και πρώην Bachelorette Ο Andi Dorfman είχε χειρουργική επέμβαση μόλις πριν από μία εβδομάδα μετά από ένα παρόμοιο ατύχημα στην κουζίνα.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Επιτυχής χειρουργική επέμβαση! Οι τενόνες και τα νεύρα έχουν επανασυνδεθεί. Ευχαριστώ για όλα τα γλυκά μηνύματα. Αν μόνο το αβοκάντο ήταν τόσο ευγενικό. Αλλά σοβαρά y’all είναι το καλύτερο! �� ���� #avocado # χέλι

Μία θέση που μοιράστηκε ο Andi Dorfman (@andi_dorfman) στις

Όσο για τον Behar, έχει μάθει ένα σημαντικό μάθημα από τον τραυματισμό της: θα χρησιμοποιήσει ένα κουτάλι την επόμενη φορά, αν υπάρχει μια επόμενη φορά. “Σκέφτηκα ότι θα αφήσω το μίσχο στην Rachael Ray, και θα πάω μόνο να αγοράσω έτοιμη γκουακαμόλη”, αστειεύτηκε.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.