Το ντεμπούτο της Νέας Υόρκης του José Andrés πρόκειται να είναι τεράστιο

Αν και τα νέα για την αίθουσα φαγητού του José Andrés βρίσκονται εδώ και καιρό, νέες πληροφορίες για το ντεμπούτο του στη Νέα Υόρκη επιβεβαιώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, οι εκθέσεις Grubstreet.

Το Mercado Little Spain θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην ισπανική κουζίνα και στα ισπανικά προϊόντα. Με άλλα λόγια (και σύμφωνα με το χώρο της αίθουσας φαγητού), ο Andrés (σε συνεργασία με τους αδελφούς Adrià) σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα “ολοήμερο προορισμό για τα καλύτερα ισπανικά φαγητά, ποτά και πολιτισμό”.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε: η αίθουσα θα ανοίξει την άνοιξη του επόμενου έτους και θα είναι 35.000 (!) Τετράγωνο-πόδι χώρο με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η εν λόγω γιγαντιαία ομορφιά θα βρίσκεται στα Hudson Yards της πόλης κάτω από την High Line.

Ο Andrés δεν θα είναι ο μοναδικός σεφ για να έχει ένα τέρας που κρατά εκεί. Ο David Chang και ο Thomas Keller είναι μεταξύ εκείνων που έχουν εστιατόρια στο Hudson Yards.

Η περιοχή είναι έτοιμη γι ‘αυτόν, καλώντας το Mercado Little Ισπανία “το πιο φιλόδοξο δημιούργημα του σεφ – έναν ισπανικό εστιατόριο και προορισμό στην αγορά”.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρές παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό εμπλεκόμενος στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις πολιτικές προσπάθειες. Παρείχε πάνω από ένα εκατομμύριο γεύματα στους Puerto Ricans που επλήγησαν από τον τυφώνα Μαρία πέρυσι και μαγειρεύτηκε για όσους διαμαρτυρήθηκαν στη διαδήλωση του Μαρτίου για τη ζωή μας.

Loading...