Η φιλανθρωπία του Jared Fogle είναι τώρα υπό έλεγχο μετά από τέλη παιδικής πορνογραφίας

Ο πρώην εκπρόσωπος του μετρό Jared Fogle αντιμετωπίζει το χρόνο πίσω από τα μπαρ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι είναι ένοχος για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας. Και τώρα, μια νέα έκθεση θέτει τη δουλειά του με φιλανθρωπία κάτω από ένα μικροσκόπιο.

ΗΠΑ σήμερα αναφέρει ότι το Ίδρυμα Jared υποσχέθηκε να δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε σχολεία για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας, την οποία ο Fogle αντιμετώπισε με τον ίδιο τον άνδρα. Ωστόσο, από το 2009 έως το 2013, το ίδρυμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν χορήγησε ενιαία επιχορήγηση στα σχολεία. Επίσης, δεν πληρώνει ένα απλό ετήσιο τέλος εγγραφής ύψους $ 5 στο κράτος της Ιντιάνα, οπότε η φιλανθρωπική οργάνωση διαλύθηκε επισήμως από το κράτος το 2012.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το 2009, το ίδρυμα προσέλαβε τον Russell Taylor ως εκτελεστικό διευθυντή του. Τάιλορ έχει κατηγορηθεί για την κρυφή βιντεοσκόπηση αγόρια και κορίτσια στο σπίτι του, και είναι σήμερα στη φυλακή. Η αστυνομία λέει ότι οι Taylor και Fogle μοιράζονται την παιδική πορνογραφία μεταξύ τους. Το ίδρυμα δαπάνησε λιγότερα από 75.000 δολάρια ετησίως, και το 60% αυτών πήγε στο μισθό του Taylor. Ένα πλήρες τέταρτο των χρημάτων που αφιέρωσε το Ίδρυμα είναι άγνωστο.

“Εάν ο Jared ενδιαφέρεται πραγματικά να βοηθήσει τα παιδιά μέσω της ίδρυσής του, θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερα χρήματα”, δήλωσε ο Daniel Borochoff, πρόεδρος της CharityWatch ΗΠΑ σήμερα. “Όπως και με πολλές προσωπικότητες, η φιλανθρωπία φαίνεται να είναι περισσότερο για την ενίσχυση της εικόνας από τις φιλανθρωπικές πράξεις.”

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.