Το IHOP εξυπηρετεί τρία είδη γαλλικού τοστ τυριού με τυρί για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Η εθνική γαλλική ημέρα τοστ, η οποία λαμβάνει χώρα στις 28 Νοεμβρίου, χτυπάει επικίνδυνα κοντά στην ημέρα των ευχαριστιών. Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς κατά πάσα πιθανότητα εξακολουθούσαν να αναρρώνουν από ένα σαββατοκύριακο υπολειμμάτων, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι αυτή η εθνική ημέρα φαγητού μπορεί να μην είχε * σωστά * γιορτάσει. Ευτυχώς, το IHOP διατηρεί το πάρτι μέχρι τον Ιανουάριο με τρεις νέες γεύσεις γαλλικής φρυγανιάς, συν την επιστροφή του αυθεντικού γαλλικού Toast.

Οι νέες γεύσεις έχουν την ίδια βάση που είναι ανθεκτική στο σάλιο: ένα στρώμα από πλούσιο, τυρόπηγμα γεμισμένο σε σάντουιτς μεταξύ βουτυρώδους ψωμιού Brioche που έχει βυθιστεί σε ένα γαλλικό κέικ κρέμας τοστ. Όπως με πολλά over-the-top πρωινό IHOP (Cinn-A-Stacks, καθένας;), δεν είναι τίποτα, αν όχι παρακμιακά. Οι νέες τοστ έρχονται σε τρεις ποικιλίες – Oreo Cookies και Κρέμα, Φράουλα Cheesecake και Toffee Apple Cheesecake – και θα είναι διαθέσιμες σε εστιατόρια IHOP μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2018.

Η Oreo πλάκα έχει ένα στρώμα από τσάι κέικ γεμάτο με κομμάτια cookie Oreo μέσα, στη συνέχεια, περισσότερο Oreo cheesecake, σαντιγύ, και ζάχαρη σε σκόνη στην κορυφή. Εάν η αγαπημένη σας γεύση παγωτού είναι τα μπισκότα και η κρέμα γάλακτος, αυτό πιθανόν ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

εικόνα

ΕΛΠΙΖΩ

Η γεύση φράουλα Cheesecake έχει κανονική τσάι κέικ πλήρωσης μέσα, καθώς και τζάμια φράουλες (yum), σαντιγί, και ζάχαρη σε σκόνη στην κορυφή.

εικόνα

ΕΛΠΙΖΩ

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το Toffee Apple Cheesecake, γεμιστό με cheesecake και τραγανή καραμέλα και γεμάτο με ζεστά μήλα κανέλας, καραμέλα, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη σε σκόνη. DANG. Τα μήλα και το καφέ πρέπει πραγματικά να είναι ένα πιο δημοφιλές combo.

εικόνα

ΕΛΠΙΖΩ

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εθνική γαλλική τοστ (ή μήνας, σε αυτή την περίπτωση), το IHOP φέρνει επίσης πίσω το γεμιστό French Toast, το οποίο ήταν στο μενού για σχεδόν 13 χρόνια πριν απομακρυνθεί νωρίτερα αυτό το έτος. Είναι φτιαγμένο με ψωμί κανέλας σταφίδας και γεμιστό με γλυκιά γέμιση. Μπορείτε να επιλέξετε ποια σιρόπια, φρούτα επικάλυψη, ή ICE CREAM γεύσεις που θέλετε στην κορυφή, γιατί γιατί όχι.

Οποιεσδήποτε ελπίδες για τα κομμάτια των τροφίμων μας για διακοπές που περιέχονται στην ημέρα των ευχαριστιών έχουν επίσημα διαψευχθεί.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.