Οι Happy Hours του Starbucks ‘Frappuccino θα αλλάξουν σε έναν μεγάλο δρόμο

Όταν ο καιρός αρχίσει να θερμαίνεται, μπορεί να μην είστε σε θέση να υπολογίζετε πάλι στην απόγευσή σας με μια έκπτωση. Το Reuters αναφέρει ότι η Starbucks έχει πει στους υπαλλήλους ότι δεν θα εκτελέσει τις προσφορές της Happy Hour της Frappuccino αυτό το καλοκαίρι, αλλά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας λέει ότι δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό.

Το Frappuccino Happy Hour είναι μια ετήσια προσφορά στην οποία η Starbucks πωλεί το Frappuccinos σε μεγάλη έκπτωση κατά τη διάρκεια των απογευμάτων κατά τη διάρκεια συγκεκριμένης περιόδου. Πέρυσι, πώλησαν την μισή τιμή Frappuccinos το απόγευμα από τις 5 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου. Οι εκπτώσεις Frappuccino δεν φαινόταν να ενισχύουν τις συνολικές πωλήσεις στο Starbucks πέρυσι. η εταιρία ανέφερε ότι “η χαμηλότερη από την αναμενόμενη ανελκυστήρα στα μη αναγνωρισμένα ποτά Frappuccino μετά την Happy Hour”.

“Ως μέρος της ενημερωμένης μας προσέγγισης για προϊόντα, εκδηλώσεις και προσφορές, θα σχεδιαστεί μια διαφορετική προσέγγιση για τις καλοκαιρινές προσφορές που δεν θα περιλαμβάνει το Happy Hour”, σύμφωνα με το Reuters. Ένας εκπρόσωπος για την Starbucks επιβεβαίωσε στο Reuters ότι έστειλαν αυτό το μήνυμα, αλλά εξακολουθούν να λένε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι δεν τελειώνουν τις συμφωνίες ευτυχίας ωρών. δεν έδωσαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Ένας εκπρόσωπος της Starbucks διευκρίνισε στην Delish.com ότι πρόκειται να «ανανεώσει» την ευτυχισμένη ώρα: «Αξιολογούμε συνεχώς τις προσφορές μας για να διασφαλίσουμε ότι πάντα φέρνουμε στους πελάτες μας τα πιο συναφή προϊόντα και εμπειρίες. στο απόγευμα της ημέρας και στους πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματά μας, εξετάζουμε την ανανέωση της προώθησης Happy Hour της Frappuccino. “

Η συμφωνία ευτυχούς ώρας ήταν μεγάλη για τους πελάτες, αλλά φέρεται να προκάλεσε κάποια γκρίνια ανάμεσα σε υπερχειλισμένους baristas. Μια δημοσίευση 2016 στο ιστολόγιο The Barista Life το ονόμασε “ο χειρότερος εφιάλτης ενός barista”. “Μπορείτε να αισθανθείτε το έδαφος να τρεμοπαίζει και να ξέρετε ότι το πλήθος δεν θα διστάσει να είναι εκεί για αυτόν τον εορτασμό μιας θεραπείας”, αναφέρει η θέση. “Κάθε χρόνο έχουμε τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να έρθουν και να παραπονούνται ότι παίρνει πάρα πολύ. Όπως και να περιμένουν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχουν κόκκινα κύπελλα και χρειάζονται δύο φορές περισσότερα βήματα για να φτιάξουν ένα ενιαίο Frappuccino και έπειτα να κάνει καυτό ρόφημα”.

Έτσι, ανεξάρτητα από το πώς η Starbucks αποφασίζει να αλλάξει τις συμφωνίες ευτυχίας ώρας, θυμηθείτε πάντα να είστε ευγενικοί με τους barista σας. Είναι εντελώς άγχος, και πιθανώς καλύπτονται με κτυπημένη κρέμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή Delish σήμερα.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...