Αν σας αρέσει το Halo Top, θα ξεφύγετε από το νέο παγωτό Skinny Cow’s Ice Cream

Το Halo Top ήταν ένας θεός για όλους όσους χρειάζονται το εβδομαδιαίο (ή ξέρετε, νυχτερινό) φαγητό παγωτού αλλά δεν θέλουν να εκτροχιάσουν εντελώς την υγιεινή διατροφή τους, αλλά δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να κυριαρχεί στις υγιείς κατεψυγμένο τομέα της θεραπείας. Φωτισμένοι και οι Breyers ‘έβαλαν και αυτές τις εκδόσεις ενός παγωτού χαμηλών θερμίδων, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και υψηλής πρωτεΐνης φέτος, και τώρα ένα από τα αγαπημένα σας εμπορικά σήματα απελευθερώνει μια σειρά από αυτά. Αλλά πώς συγκρίνεται η έκδοση του Skinny Cow; Ας σπάσουμε.

εικόνα
Ευγενική προσφορά της Skinny Cow

Η Skinny Cow δεν είναι ξένη για τα κατεψυγμένα επιδόρπια που ελέγχονται με θερμίδες – το όνομα τους το υποδηλώνει – αλλά η τελευταία προσφορά τους είναι ελαφρώς διαφορετική. Η εταιρεία ρίχνει τέσσερις νέους πίντες, και εκτός από τη χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, είναι επίσης συσκευασμένες με πρωτεΐνες. Σίγουρα ακολουθεί τον τύπο Halo Top, αλλά αυτό είναι το σημείο που τα έχει νικήσει – ενώ τα παγωτά Halo Top ρολογιώνουν στα 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά πίντα, οι Skinny Cows κυμαίνονται μεταξύ 22-23 γραμμάρια ανά πίντα, ένα στήθος κοτόπουλου 3 ουγκιά. Έτσι, όπως, πράγματι γεμάτο με πρωτεΐνες.

εικόνα
Ευγενική προσφορά της Skinny Cow

Οι τέσσερις γεύσεις περιλαμβάνουν Oh My! Φασόλια Βανίλιας, Mashup Mint Chip, Fudgetastic Java και Cookie Oh Fudge. Θα λιανικής πώλησης για $ 5,49 η κάθε μία και θα κυμαίνονται σε θερμίδες από 330-370 ανά πίντα. Μπορείτε να τα βαθμολογήσετε στους παρακάτω εμπόρους λιανικής πώλησης: Publix, Hannaford, Target, Kroger, Κεντρική Αγορά, Giant Eagle Inc και Hy Vee.

[h / t Η παρορμητική αγορά

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...