Ένα Guy Fieri μαγιό υπάρχει, έτσι μπορείτε να φέρετε Flavortown στην παραλία

Ο αστυνομικός του δικτύου Food Guy Fieri το έκανε επίσημα. Το όνομά του ενώνει τον Πρόεδρο Donald Trump, τον ηθοποιό Nicolas Cage και τον Οδός Σουσάμιτο δικό του Abby Cadabby – μια σπάνια, εκλεκτική ομάδα των οποίων οι κούπες έχουν όλα εμφανιστεί σε μαγιό. Δεν είναι τιμή που κανείς από αυτούς δεν ζήτησε, αλλά σίγουρα θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι είναι ένα σημάδι που έχετε φτάσει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, από πολιτιστική εικόνα, για να κερδίσετε αυτήν την απεικόνιση.

Αγαπημένη, η μάρκα που πρόσφατα έγινε ιογενής για τα τριχωτά κοστούμια στο στήθος της – η Kelly Ripa φορούσε ακόμη και ένα σε ένα επεισόδιο Ζήστε με την Κέλι πρόσφατα – σχεδίασε το Fieri onepiece, το οποίο διαθέτει την αίθουσα BBQ Hall of Famer χαμογελώντας στον κορμό του κοστουμιού. Φοράει τα γυαλιά ηλίου της υπογραφής του, απλώς απλώνεται με γραφικά φλόγας σε αυτά. Επειδή είναι αδύνατο να βάλεις το εν λόγω κοστούμι χωρίς να πάρεις το Fieri’d, σαφώς.

Ο τύπος Fieri Bathing Suit
Αγαπητός

Το κοστούμι έρχεται σε δύο στυλ – μια κοπή “υψηλού ποδιού” από το πάνω μέρος του μηρού έως το ισχίο και μια πιο μέτρια, “κλασική”. Και οι δύο πωλούνται για $ 50, κάτω από $ 60. Αλλά πριν ξεκινήσετε να κάνετε έξυπνο κλικ στο “προσθέστε στο καλάθι” ενώ σχεδιάζετε το επόμενο πάρτι με θέμα την πισίνα Flavortown, σημειώστε: Τα μαγιό χρειάζονται περίπου 10 μέρες για να κάνουν πριν τα αποσταλούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι χειροποίητα στην Καλιφόρνια, αναφέρει η ιστοσελίδα.

“Αν η Fieri δεν το ζήτησε, ποιος το έκανε;”

Σε αυτό το σημείο, ίσως να αναρωτιέστε, “Αν η Fieri δεν το ζήτησε αυτό, ποιος έκανε;” Λοιπόν, κανείς – και, κατά κάποιο τρόπο, ο καθένας; Αγαπημένη εξηγεί καλύτερα σε αυτή τη θέση σχετικά με το γιατί δημιούργησαν το μαγιό Sexy Chest. Αν και δεν αφορά ειδικά το κοστούμι Fieri, χρησιμοποιεί το τρίχωμα σαν παράδειγμα που εκτείνεται σε ολόκληρο το ήθος της εταιρείας:

“Κανείς δεν ζήτησε ένα μαγιό μονοκόμματος με το στήθος (και πίσω) του πολύ τριχωτού άνδρα να τυπωθεί επάνω του, αλλά το πράγμα είναι ότι μερικές φορές απλά δεν μπορείς να βάλεις ό, τι θέλεις (και ίσως ακόμη και ανάγκη) με λόγια. αυτό που είναι τόσο ξεχωριστό για αυτό το κοστούμι, δεν θα μπορούσατε να το ζητήσετε, επειδή δεν γνωρίζατε ότι το χρειάζεστε, μέχρι να το δείτε και αυτό είναι πραγματικά αυτό που αγαπά..

Συνεπώς, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε συγκλονιστικά ενδύματα ακόμα κι αν συγχέει ολόκληρο το διαδίκτυο. Αυτό είναι καλό. Η ενδυνάμωση των εσωστρέφειων ή η αίσθηση ότι οι άγνωστοι συνομιλητές ξεκινούν συνομιλίες ως αποτέλεσμα των ρούχων μας είναι το κερασάκι στην τούρτα. “

Ο τύπος Fieri Swimsuit
Αγαπητός

Έπαιξαν την προσοχή σας, σας εξέπληξαν, σας έκαναν να σταματήσετε και να γελάσετε και να τινάξετε το κεφάλι σας. Όποια και αν είναι η αντίδραση, αισθανθήκατε κάτι. Να γιατί.

Φυσικά, δεν βλάπτει το γεγονός ότι τα ρούχα που τεντώνουν με τίτλο οδηγούν επίσης τις πωλήσεις. Αγαπημένη, η οποία εμφανίστηκε επάνω Δεξαμενή καρχαρία το 2012 – καταργώντας τελικά μια συμφωνία με τους καρχαρίες – έχει δει τις καθημερινές πωλήσεις του περισσότερο από διπλάσιες από τότε που είναι στην παράσταση, πηδώντας από περίπου 2.000 δολάρια την ημέρα σε 5.000 δολάρια. Ωστόσο, για την εβδομάδα μετά το τριχωτό στήθος πήρε το διαδίκτυο από τη θύελλα, Beloved έφερε ένα στερεό $ 15.000 την ημέρα.

Ο τύπος Fieri bathing suit
Αγαπητός

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν η κούπα του Fieri μπορεί να ανταγωνιστεί με τα μαλλιά στήθους του 1970-Burt-Reynolds-caliber που εμφανίζονται στην τριχωτή στολή, αλλά εδώ είναι να ονειρεύεστε μεγάλα.

Κατεβάστε το Delish app σήμερα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...