Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο παράθυρο του Giada De Laurentiis

Η Giada De Laurentiis είναι η δοξασμένη βασίλισσα της ιταλικής μαγειρικής στην τηλεόραση. Με περισσότερα από 15 χρόνια προγραμματισμού στο δίκτυο τροφίμων, ο σεφ έχει τοποθετηθεί ως ένα από τα βασικά αστέρια του καναλιού. Και τώρα έχει μια νέα επίδειξη για να προσθέσει στο ρόστερ της.

Η νέα συναυλία ονομάζεται Η καλοκαιρινή διασκέδαση του Giada, και ενώ άλλες λεπτομέρειες είναι σπάνιες, γνωρίζουμε ότι η κινηματογράφηση και η παραγωγή είναι προγραμματισμένη για να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ποικιλία, η πρώτη παρτίδα επεισοδίων θα πέσει αυτή την πτώση.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Εκτέλεση δεν περπατάτε στο @princeofvenicefoodtruck !! Ένιωσα σαν να τρώω ζυμαρικά στη γωνιά του δρόμου στη Νάπολη … soooo καλά!

Μία θέση που μοιράστηκε ο Giada DeLaurentiis (@ giadadelaurentiis) στις

“Η Giada De Laurentiis είναι ειδικός στον τομέα της και ένας πολύ περιζήτητος οδηγός για οικιακούς μάγειρες που αναζητούν βοήθεια για τις δικές τους συναντήσεις”, ανέφερε ο Allison Page, γενικός διευθυντής του προγραμματισμού και ανάπτυξης των ΗΠΑ για το γονικό δίκτυο Scripps Networks Interactive. Ποικιλία. “Με νέα επεισόδια, οι θεατές μας μπορούν να συνεχίσουν να βασίζονται σε εμπνευσμένες συνταγές και να διασκεδάζουν τις ιδέες τους από την εποχή στην εποχή για να βοηθήσουν να μεγαλώσουν οι ίδιοι οι εορτασμοί και οι συγκεντρώσεις τους όλο το χρόνο”.

Αλλά ο De Laurentiis θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο στην οθόνη, καθώς το Food Network θέτει εντολή για περισσότερα επεισόδια από δύο υπάρχουσες εκπομπές: Η Γιάια Ψυχαγωγεί και Εγχειρίδιο διακοπών του Giada. Μεταξύ των τριών προγραμμάτων, θα υπάρχουν 26 επεισόδια (κάθε ένα περίπου 30 λεπτά). Αυτό είναι ένα ολόκληρο lotta broo-sket-ah!

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...