Πού να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για την εθνική ημέρα Fried Chicken

Ο συνδυασμός τραγανό, λιπαρό και αλμυρό που παίρνετε με κάθε τσίμπημα του τηγανισμένου κοτόπουλου το κάνει ένα από τα αγαπημένα μας γεύματα όλο το χρόνο, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει μια επίσημη ημέρα αφιερωμένη στο πιάτο; Κάθε χρόνο στις 6 Ιουλίου, οι βαριετοί απόγονοι κοτόπουλου συρρέουν στα αγαπημένα τους εστιατόρια για να προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις και να χαλαρώσουν. Τα σαρκοφάγα, βεβαιωθείτε ότι επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές όσο διαρκούν! Όσο για τους χορτοφάγους, δοκιμάστε τη συνταγή μας για κοτόπουλο-τηγανητό κουνουπίδι για να μπείτε στη διασκέδαση των δακτύλων.

Popeyes Λουιζιάνα Κουζίνα

Για να γιορτάσει την ξεχωριστή ημέρα, ο Popeyes έχει ένα σκορ από προσφορές ημέρας κοτόπουλου. Για παράδειγμα, στους συμμετέχοντες Popeyes μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε δείπνο 3 τεμαχίων με ένα ποτό μέτριο και να πάρετε δωρεάν δείπνο 2 τεμαχίων. Απλώς πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό σας κωδικό εδώ για να μάθετε ποια κουπόνια μπορείτε να κάνετε μετρητά για να πάρετε κάποια έκπτωση για τηγανητό κοτόπουλο.

Ζώνη πτέρυγας

Πάρτε ένα δωρεάν σάντουιτς με την αγορά ενός σάντουιτς με κοτόπουλο και ένα ποτό.

Κοτόπουλο της Εκκλησίας

Ένα μισό στήθος κοτόπουλου μαριναρισμένο σε καπνό καρύκευμα και τηγανητό χωρίς κτύπημα ή ψωμί όλα για 3,99 δολάρια; Μετρήστε μας. Εάν έχετε κουραστεί από το παραδοσιακό τηγανισμένο κοτόπουλο μέχρι το εκκλησάκι και φέρετε τον εαυτό σας ένα κοτόπουλο Smokehouse, διαθέσιμο μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Η Πίτσα του Domino

Αποκτήστε μια μεγάλη πίτσα με δύο κορυφές και 14 προσφορές κοτόπουλου για $ 19.99 χρησιμοποιώντας τον κωδικό 5851.

KFC

Kentucky Fried Chicken αρέσει να λέει ότι, στα εστιατόρια του, κάθε μέρα είναι η εθνική ημέρα Fried Chicken. Γιορτάστε με τα 10 δολάρια κοτόπουλο: Μπορείτε να γεμίσετε ένα κουβά με φτερά, στήθος, προσφορές ή ψήγματα.

Εν τω μεταξύ, στις συμμετέχουσες τοποθεσίες του KFC, μιλήστε στον ίδιο τον συνταγματάρχη. Η εταιρεία δοκιμάζει μια αυτοματοποιημένη μηχανή που ονομάζεται H.A.R.L.A.N.D (Human Assisted Robotic Linguistic Animatronic Networked Device) η οποία θα είναι σε θέση να λάβει τις παραγγελίες σας από έναν επικεφαλής animatronic Colonel Sanders και χρησιμοποιώντας τη φωνή του συνταγματάρχη Sanders.

Ιταλική σχάρα του Carrabba

Πάρτε ένα δωρεάν δώρο όταν παραγγείλετε κοτόπουλο Bryan, κοτόπουλο marsala, ή pollo Rosa Maria.

Λευκό Κάστρο

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού RINGS και λάβετε μια δωρεάν παραγγελία δακτυλίων κοτόπουλου με την αγορά $ 20 ή περισσότερων στις συμμετέχουσες τοποθεσίες.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Delish.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...