Οι άνθρωποι είναι νευρικοί για το νέο Frappuccino του Starbucks

Κάθε φορά που η Starbucks κυκλοφορεί ένα νέο ποτό ή μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης – είτε πρόκειται για ένα λευκό επίπεδο τύπου Aussie ή για τους ελάχιστα γνωστούς οπαδούς Undertow, τείνουν να φρικάρουν. Όταν είναι ένα frappuccino, η διαφημιστική εκστρατεία διπλασιάζεται. Αλλά αυτή τη φορά, η αλυσίδα του καφέ βλέπει μια σοβαρή αντίδραση με το frapp του κερασιού, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο αυτή την εβδομάδα.

Οι πελάτες πραγματικά δεν είναι ευχαριστημένοι και παίρνουν στόχο στο Starbucks για να περάσουν από ένα ποτό που είναι τεχνικά φράουλες-και-κρέμα αρωματισμένα ως κεράσι. Στην πραγματικότητα, τα περιεχόμενα του ποτού περιλαμβάνουν στην πραγματικότητα σάλτσα φράουλας, σάλτσα λευκής σοκολάτας και ψίχουλα matcha, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία την χαρακτηρίζει ως “Άνοιξη σε κύπελλο”. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα πασπαλίζισμα κονκάρδες αγώνα (ιαπωνικό πράσινο τσάι) στην κορυφή της κτυπημένης κρέμας. Αλλά δεν υπάρχει πραγματική κερασιά ή ακόμα και τεχνητή γεύση κερασιού.

εικόνα
giphy / cw

Και έτσι, όπως συμβαίνει με όλες τις μάρκες που σχετίζονται με την ανησυχία, οι πελάτες παίρνουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να διαμαρτυρηθούν. Αν και πρέπει κάπως να συμφωνήσουμε μαζί τους σε αυτό το θέμα. όταν δοκιμάσαμε γεύση στο Snapchap, το ποτό μας υπενθύμισε το cheesecake. Αν και δεν είμαστε βέβαιοι ότι η # hasrygate hashtag είναι αρκετά απαραίτητη…

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...