Ένας έφηβος πλήρωσε το νομοσχέδιο του με τα τέταρτα, και το εστιατόριο τον αποτρόπαιζε στο Facebook

Συνήθως, οι άνθρωποι πληρώνουν το λογαριασμό τους σε εστιατόριο σε μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Αν έχετε αρκετές χαλαρές αλλαγές, ίσως και να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε, έτσι; Λάθος, προφανώς, σύμφωνα με το εστιατόριο Beer 88 στο Lynchburg της Βιρτζίνια. Η “εταιρεία μπύρας και μπιφτέκι” απάτησε ένα εφηβικό αγόρι για να πληρώσει το λογαριασμό του με συνοικίες σε μια τώρα διαγραμμένη θέση στο Facebook, ανά WSET.

Σύμφωνα με Ο παρατηρητής του Charlotte, ο δεκαεξάχρονος Cohen Naulty ήθελε να πάρει την καρτέλα για τους φίλους του μετά το δείπνο του στο Beer 88. Είχε όμως μόνο ένα νομοσχέδιο για είκοσι δολάρια, οπότε κατέβαλε το υπόλοιπο της καρτέλας $ 45 στα τέταρτα – συμβουλές από την εργασία του σε διαφορετικό εστιατόριο. “Είναι μια τολμηρή κίνηση, αλλά hey, 40 τέταρτα από αυτά τα τέταρτα ($ 10) ήταν για μια συμβουλή! Το εστιατόριο ήταν λιγότερο από ευχαριστημένο, όμως.

Η δημοσίευση του Beer 88 στο Facebook περιελάμβανε μια φωτογραφία του γιγαντιαίου σωρού των τεταρτημορίων δίπλα στον λογαριασμό 20 $ και την καρτέλα. Η λεζάντα έλεγε: “Θα το γράψουμε μόνο αυτό το …” Πώς να μην πληρώσεις σε ένα εστιατόριο “, γιατί αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που λέει γι ‘αυτή την γελοία. # wearebeer88notcoinstar #anybodyneedchange #nohometraining #atleasttheyleftatip #workingwiththepublic. “Οι διακομιστές θα προτιμούσαν προφανώς να μην πληρώνονται σε όλα τα κέρματα, αλλά #HeDidPay … και #HeTipped.

Άλλοι συμφώνησαν ότι η Beer 88 ήταν κάπως εκτός γραμμής. Ανά WSET, πολλοί άνθρωποι άφησαν σχόλια λέγοντας ότι η θέση ήταν σε κακή γεύση επειδή “τα χρήματα είναι χρήματα και ένα εστιατόριο δεν πρέπει να ντροπιάσει έναν πελάτη.” Άλλοι χρήστες ενθάρρυνε τους πελάτες να φτάσουν με μόνο κέρματα για να πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό τους στο Beer 88.

Αρχικά, το εστιατόριο απάντησε στο τμήμα σχολίων με “καλωσορίσατε στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης” και “Προφανώς το SARCASM και ο HUMOR αυτής της θέσης χάνονται στις περισσότερες από σας”, WSET Αναφορές. Μερικοί άνθρωποι υπερασπίστηκαν τη θέση, αποκαλώντας “σάτιρα εστιατορίου” και “απόδειξη ότι οι άνθρωποι προσβάλλονται από μικρά πράγματα.” Υποθέτω ότι θα μπορούσε να γίνει και με τους δύο τρόπους, σωστά?

Ανά WSET, μετά από περίπου μία ώρα, η Beer 88 δημοσίευσε στο Facebook λέγοντας ότι η προηγούμενη θέση της προοριζόταν να είναι ένα αστείο, ωστόσο η πληρωμή σε κέρματα είναι ενοχλητικό για τους ανθρώπους που εργάζονται στον κλάδο των εστιατορίων και των λιανικών πωλήσεων. Λίγο αργότερα, η σελίδα στο Facebook διαγράφηκε.

Εκείνο το βράδυ, ο Cohen δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook που ονομάζεται “The Quarter Boy”, όπου η πρώτη του δημοσίευση περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο της αρχικής θέσης Facebook της Beer 88, την εξήγησή του για το τι συνέβη και τη συλλογιστική του για τη δημιουργία του λογαριασμού. “Αν και ήταν αρκετό για το γεύμα και μια μεγάλη συμβουλή, μου έπεσαν στο Facebook από το εστιατόριο για να πληρώσω σε τρίμηνα. Δεν ήταν μια καλή μέρα”, έγραψε ο Cohen. “Έπειτα, είχα μια μεγάλη ιδέα, μου αρέσει να πληρώνω για τα γεύματα των ανθρώπων, ακόμη και αν πρέπει να ξύνω μαζί τα τελευταία μου τέταρτα για να το κάνω.” Η υπόλοιπη αναλυτική ιδέα του Cohen: σχεδιάζει να βρει εστιατόρια που δεν έχουν το μυαλό να πληρώνονται στα τρίμηνα και να μεταχειρίζεστε έναν προστάτη τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η θέση περιελάμβανε επίσης ένα σύνδεσμο προς μια σελίδα συλλογής κεφαλαίων στο Facebook, που ονομάζεται “Γυρίζοντας μια κακή μέρα γύρω από ένα γεύμα κάθε φορά! “Θα χρησιμοποιήσουμε το 100% των δωρεών για να πληρώσουμε για άλλα γεύματα και να δημοσιεύσουμε βίντεο από τις αντιδράσεις τους!” η σελίδα λέει. Σε δύο ημέρες, ο Cohen έθεσε $ 3.061 από το στόχο του $ 5000.

εικόνα

Το Facebook / Το αγόρι της συνοικίας

Περιττό να πούμε ότι οι άνθρωποι είναι στο σκάφος με το The Quarter Boy. Ο Cohen έχει ήδη καλύψει τα γεύματα δύο αγνώστων – όλα στα τέταρτα, φυσικά.

Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με ολόκληρη την έννοια pay-in-quarters, νομίζω ότι μπορούμε όλοι να πάρουμε ένα σύνθημα από το The Quarter Boy: να είστε ευγενικοί και να βοηθήσετε άλλους, όταν μπορείτε!

εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, amazon.com