Το νέο espresso της Starbucks θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τις αποφάσεις του νέου έτους

Για πρώτη φορά σε 40 χρόνια, η Starbucks προσθέτει ένα νέο είδος εσπρέσο στο μόνιμο μενού της. κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιμείνετε στις Ψηφίσες της Πρωτοχρονιάς σας για την απώλεια βάρους και την περικοπή της ζάχαρης.

Ενώ η τολμηρή, η Signature Espresso θα συνεχίσει να σερβίρεται, το νέο Blonde Espresso θα ενταχθεί στο μενού την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, δίνοντάς σας την πρώτη επιλογή ανάμεσα στο ελαφρύ και το σκούρο ψητό, όταν παραγγείλετε το επόμενο latte ή macchiato.

Φτιαγμένο με ελαφρώς ψημένα λαχανικά της Λατινικής Αμερικής και της Ανατολικής Αφρικής, ο Ξανθός Εσπρέσο είναι πολύ φωτεινότερος από το σκούρο ψητό και έχει νότες από εσπεριδοειδή και καραμέλα. Ακόμα κι αν το Blonde Espresso είναι ελαφρύτερο ψητό και έχει πολύ πιο ομαλή γεύση – που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε λιγότερη κρέμα και ζάχαρη σε αυτό – υπάρχει ακόμα εξίσου μεγάλη ποσότητα καφεΐνης σε αυτό, όπως ο αρχικός σκούρος εσπρέσο ψητό.

Η Delish.com είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο Blonde Espresso και να το συγκρίνει με το Original Signature Espresso της Starbucks πριν από την εκτόξευσή της.

Εδώ είναι αυτό που πιστεύαμε:

Το Ξανθό Εσπρέσο είναι πολύ πιο ομαλό σε σύγκριση με το αυθεντικό ψητό, το οποίο δίνει παγωμένα ποτά – όπως το παγωμένο Americano που δοκιμάσαμε – λιγότερο από μια πικρή επίγευση. Αν σας αρέσει ο καφές με βραστό νερό ή δεν θέλετε να αραιώσετε τα παγωμένα ποτά σας με γάλα, ίσως να σας αρέσει αυτό.

Επειδή το Ξανθό Espresso δεν είναι τόσο πικάντικο όσο το σκούρο ψητό, το Starbucks κάνει αρωματισμένα ποτά με λιγότερο σιρόπι. Για παράδειγμα, ένας ψηλός βανίλιας φτιαγμένος με το Ξανθό Εσπρέσο θα έχει μόνο μια αντλία σιροπιού που προστίθεται σε αυτό, ενώ ένα ποτό με το Signature Espresso έχει δύο αντλίες. Παρά το γεγονός ότι είχε το ήμισυ του σιροπίου, το ρόφημα ξανθιάς Espresso είχε γλυκιά γεύση. Έτσι, εάν προσπαθείτε να κρατήσετε την Ψήφισή σας για το Νέο Έτος και καταναλώνετε λιγότερη ζάχαρη, αλλά δεν μπορείτε να παραιτηθείτε από την προσθήκη Starbucks, αυτή είναι για σας.

Είναι επίσης ιδανικό εάν είστε νέοι στον καφέ και δεν έχετε καταφέρει να απολαύσετε τη γεύση του αρχέγονου υλικού. Ωστόσο, εάν σας αρέσει αυτή η τολμηρή γεύση καφέ, ίσως θελήσετε να αποφύγετε να παραγγείλετε το Ξανθό Εσπρέσο στα αρωματισμένα ποτά, αφού η γεύση του καφέ είναι τόσο ήπια, είναι σχεδόν δύσκολο να παρατηρήσετε.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...