Το νέο σάντουιτς βατόμουρου Dunkin ‘Donuts’ βάζει κάθε άλλο πρωινό στη ντροπή

Ήμασταν Leslie Knope-επίπεδο εκστατικό όταν μάθαμε ότι ο McDonald’s δοκιμάζει κοτόπουλο και βατόμουρο σάντουιτς επειδή οι βάφλες είναι ο πεντανόστιμο πρωινό και πιάτο brunch. Και τώρα το Dunkin ‘Donuts γιορτάζει την Εθνική Ημέρα Βάφλες προσθέτοντας στο μενού του ένα νέο βελγικό σάντουιτς.

εικόνα
giphy / nbc / πάρκα και αναψυχή

Το στρώμα μεταξύ ενός ζευγαριού χοντρών βελγικών βάφρων με τραγανό άκρο είναι το μπέικον καπνιστό με κεράσι, το αυγό και το αμερικανικό τυρί. Βασικά, αυτό ακούγεται σαν καθαρή ευτυχία. “Με το καινούργιο βελούδινο σνακ βανίλιας για το πρωινό μας, είμαστε σε θέση να κάνουμε τη γεύση αυτού του παραδοσιακού αγαπημένου διαθέσιμου εν κινήσει, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για τους καλεσμένους μας”, δήλωσε ο διευθύνων σεφ Jeff Miller σε δελτίο τύπου.

Το πράγμα είναι, δεν θα πρέπει να εκπλήσσομαι εντελώς από αυτή τη λαμπρότητα. Το Dunkin για πρώτη φορά προσέφερε ένα σάντουιτς βάφλας το 2009 και ήταν η πρώτη αλυσίδα γρήγορης εξυπηρέτησης για να το πράξει. Δεν ήταν ένα μόνιμο στοιχείο μενού και έκανε μια επιστροφή το 2010 και έπειτα μια ακόμη αναζωογόνηση το 2011. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα βελγικό στυλ βάφλα κάνει το sandwiching.

Επιπλέον, η μάρκα ξεκινά ένα διαγωνισμό με τίτλο “Απολαύστε τη γεύση”, όπου οι πελάτες αποβουτυρώνουν μια εικονική κάρτα με βάφλες για καθημερινές ευκαιρίες για να κερδίσουν βραβεία Dunkin σαν ένα χρόνο δωρεάν σάντουιτς πρωινού. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 24 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ώστε να έχετε πάνω από ένα μήνα πιθανότητες να πάρετε homeblog freebies.

εικόνα
giphy / netflix / πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...