Τα ντόνατς Dunkin απελευθερώνουν καραμέλα που ταιριάζουν με τον καφέ τους

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Σύντομα θα έρθει η Dunkin Donuts Coffee Thins! Μια κρέμα σοκολάτας με Dunkin Donuts αλεσμένους κόκκους καφέ. Οι 3 γεύσεις είναι Peppermint Mocha, κολοκύθα Spice και καραμέλα. Η καραμέλα είναι το αγαπημένο μου από τα τρία – και σκέφτηκα ότι η γεύση του καφέ ήταν ισχυρότερη σε αυτό. Mopa Peppermint επίσης πολύ καλή. Είμαι μεροληπτικός όταν πρόκειται για την κολοκύθα- απλά δεν αισθάνεται Beckyish φέτος. Η γεύση του καφέ δεν είναι υπερβολική και η σοκολάτα είναι όπως περιγράφεται και κρεμώδης. Καλά γίνεται ���� Βρέθηκε στο #sweetsandsnacksexpo. Δεν είστε σίγουροι για την ημερομηνία κυκλοφορίας και τη διαθεσιμότητα. 7 mg καφεΐνης ανά τεμάχιο. ☕️��☕️��. #dunkindonuts #dunkindonutscoffee #dunkindonutscoffeethins #sweetsandsnacksexpo #peppermintmocha #caramel #pumpkinspice #americarunsondonuts

Μία θέση που μοιράστηκε η JunkFoodMom (@junkfoodmom) στις

Το Donuts Dunkin δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να πειραματιστεί με τις γεύσεις του. Ακριβώς φέτος, δοκιμάζονται σε σχήμα καρδιάς ντόνατς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα μενού εμπνευσμένο από τα μπισκότα Scout Girl, τα ντόνατς και τα Coolattas που έχουν εμπνευστεί από γαλαξίες, τις πατάτες τηγανητές και ακόμη και τα παπούτσια του Dunkin. Και τώρα, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να γευτείτε το γλυκό σας δόντι: οι καραμέλες Dunkin ‘Donuts.

Σύμφωνα με το λογαριασμό Instagram Junk Food Mom, το Dunkin ‘Donuts Coffee Thins, που χαρακτηρίστηκε ως «κρεμώδης καφέ», εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Sweets & Snacks Expo στο Σικάγο. Οι λεπίδες είναι φτιαγμένες με σοκολάτα και κόκκους καφέ Dunkin. Έρχονται σε Peppermint Mocha, κολοκύθα Spice, και καραμέλα γεύσεις. “Η γεύση του καφέ δεν είναι υπερβολική και η σοκολάτα είναι όπως περιγράφεται και κρεμώδη”, σημείωσε η Junk Food Mom.

Υπάρχουν 7 mg καφεΐνης ανά κομμάτι σοκολάτας, οπότε μην περιμένετε να πάρετε μια ισοδύναμη αναλογία καφέ από αυτές τις απολαύσεις. Ένα μέσο φλιτζάνι καφέ έχει περίπου 95 mg καφεΐνης, ενώ η σοκολάτα γάλακτος συνήθως έχει περίπου 6 mg ανά ουγγιά, σύμφωνα με τον Ghirardelli.

Οι Donuts της Dunkin εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση στην Delish, σημειώνοντας ότι δοκιμάστηκαν αρχικά τα πτερύγια το 2014 και ελπίζουν να τα καταστήσουν διαθέσιμα σε παντοπωλεία αργότερα φέτος. Αλλά τίποτα δεν έχει τεθεί σε πέτρα μέχρι στιγμής:

“Ως ηγέτης καφέ, η Dunkin ‘Donuts δεσμεύεται να καινοτομεί και να διερευνά νέους τρόπους να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές για να απολαύσουν τη γεύση του καφέ που μας υπογράφει ενώ είναι εν κινήσει. Δοκιμάσαμε τα Coffee Thins, τα οποία είναι προσυσκευασμένα γκοφρέτες που παρασκευάζονται με τα υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ της μάρκας μας, στα εστιατόρια Dunkin ‘Donuts το 2014 και συζητάμε με την Tierra Nueva για να φτιάξουμε το Coffee Thins στα καταστήματα τροφίμων και άλλα κανάλια λιανικής πώλησης αργότερα φέτος. Δεν έχουμε οριστικοποιήσει τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις γεύσεις ή το χρονοδιάγραμμα για την εθνική κυκλοφορία αυτή τη στιγμή. “

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...