Η διεύρυνση των Dollaritas της Applebee, που πωλεί $ 2 Dos Equis τον Μάιο

Από τότε που εισήγαγε $ 1 μαργαρίτες πίσω τον Οκτώβριο, η Applebee έχει προσφέρει έκπληξη για τρελά ποτά κάθε μήνα και ο Μάιος δεν διαφέρει. Η αλυσίδα εστιατορίων ανακοίνωσε ότι προσφέρει μπίρες αξίας $ 2 Dos Equis για το μήνα Μάιο, στο πλαίσιο της προώθησης των 2 Dollar Dos.

Και ούτε αυτή είναι η μόνη έκπτωση. Η Applebee επεκτείνει την προώθηση Dollaritas, την οποία αναβίωσε για τον Απρίλιο, μέχρι τις 5 Μαΐου για τον Cinco de Mayo. Ως συνήθως, η συμμετοχή εξαρτάται από την τοποθεσία, οπότε φροντίστε να καλέσετε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Applebee και να ελέγξετε για τη συμφωνία πριν εμφανιστείτε. (Και, ξέρετε, μην το παρακάνετε, ακόμα κι αν είναι εορτασμός και όλα).

Applebee's 2 Dollar Dos Dollaritas

Το Applebee

“Έχουμε φέρει πίσω το Dollarita την 1η Απριλίου και έχει γίνει τόσο μεγάλο χτύπημα με τους καλεσμένους μας ότι το διατηρούμε για το Cinco de Mayo όταν οι λαοί έχουν μαργαρίτες στο μυαλό τους”, δήλωσε ο Patrick Kirk, αντιπρόεδρος της καινοτομίας ποτών στο Applebee’s , δήλωσε σε δελτίο Τύπου. «Σκεφτήκαμε ότι το ποτό μας στη γειτονιά του Μαΐου, το 2 Dollar Dos, θα ήταν μια εξαιρετική φιλοφρόνηση για το Dollarita και είναι μια μεγάλη νίκη για τους καλεσμένους μας».

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο σε μια σειρά από προσφορές ποτών για Applebee. Παρόλο που ένας σερβιτόρος ισχυριζόμενος ότι τα Dollaritas ήταν ως επί το πλείστον νερό (και η Applebee ισχυριζόταν ότι ο σερβιτόρος τους έκανε λάθος), η συμφωνία ήταν τεράστια επιτυχία, ενισχύοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Από τότε, η αλυσίδα έχει προσφέρει $ 2 λεμόνι vodka, $ 1 Bahama Mamas, $ 1 μακρύ νησί παγωμένο τσάγια, και μπύρες $ 2 Blue Moon. Εδώ ελπίζουμε ότι η τάση συνεχίζεται από εδώ.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.