Το Denny έχει μια νέα γεύση από τηγανίτα που γεύεται ακριβώς όπως τις διακοπές

Είμαστε ακόμη εβδομάδες μακριά από το Halloween, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς για να φτάσουμε στο πνεύμα των διακοπών – τουλάχιστον όχι για το Denny, ούτως ή άλλως. Η αλυσίδα εστιατορίων αποκάλυψε πρόσφατα το νέο του μενού διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις νέες γεύσεις από τηγανίτες που θα σας κάνουν να ανατινάξετε “Όλα θέλω για τα Χριστούγεννα είναι Yooooou”, stat.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ: Η δωροκάρτα του Denny, $ 25. Αμαζόνα

Και οι τρεις νέες γεύσεις μοιάζουν με την εποχική επιλογή του Yankee Candle: Πορτοκάλι Cranberry, Σμέουρο Λευκό Σοκολάτα και Κρέμα Κολοκύθας (σε περίπτωση που δεν είστε ακόμα όλα κολοκυθιαρισμένα). Όπως δείχνει το διαφημιστικό βίντεο, οι τηγανίτες Cranberry Orange είναι κλασικές κρέπες βουτυρογάλακτος γεμισμένες με τα βακκίνια, και στη συνέχεια γεμίζουν με μια πορτοκαλιά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το White Raspberry σοκολάτας είναι μια στοίβα από flapjacks φορτωμένα με λευκά σοκολατάκια και συσσωρευμένα ψηλά με φρέσκα σμέουρα, κρέμα βανίλιας και λευκά σοκολάτα. Γιατί να επιλέξετε ανάμεσα στο πρωινό και το επιδόρπιο όταν μπορείτε να έχετε και τα δύο?

Η τελευταία επιλογή είναι η υπερφόρτωση κολοκύθας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Οι τηγανίτες είναι αρωματισμένες με κολοκύθα και τελειώνουν με μια κρέμα κολοκύθας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σύμφωνα με την επωνυμία Brand Eating, η Denny’s εκτοξεύει επίσης ένα milkshake λευκής σοκολάτας Raspberry καθώς και μερικά “build-your-own” μενού. Όλα τα στοιχεία είναι τώρα διαθέσιμα στις τοποθεσίες του Denny σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...