Ο Chipotle δοκιμάζει έναν υποκατάστατο για το διάσημο ρυζιού του Cilantro Lime

Ένα γεύμα από το Chipotle δεν είναι ίσως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται κανείς καθαρό φαγητό, αλλά το γρήγορο εστιατόριο ελπίζει να το αλλάξει αρκετά σύντομα. Ο Chipotle δοκιμάζει αυτήν την περίοδο το quinoa στην δοκιμαστική κουζίνα της Νέας Υόρκης και αν είναι αρκετά μεγάλο χτύπημα, μπορεί να γίνει ένα μόνιμο υποκατάστατο του αγαπημένου ρυζιού ρυζιού της μάρκας.

Η δοκιμαστική κουζίνα του Chipotle άρχισε να εξυπηρετεί τη μοντέρνα εναλλακτική λύση τη Δευτέρα. Ένας εκπρόσωπος για το εστιατόριο, Chris Arnold, είπε στους Business Insider ότι η νέα προσθήκη μενού είναι ένα μίγμα “κόκκινου και χρυσού quinoa χτυπημένο με λίγο χυμό εσπεριδοειδών, κύμινο και φρεσκοκομμένο κολαντάρι”. Ουσιαστικά έχει όλες τις ίδιες γεύσεις του ρυζιού από κοράνιο, αν και είναι κατασκευασμένο με εντελώς διαφορετικό κόκκο.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Nacho μέσο μπολ.

Μία θέση που μοιράζεται ο Chipotle (@chipotle)

Quinoa κάθεται μαζί με μια χούφτα αντικείμενα Chipotle έχει προστεθεί στο μενού της τα τελευταία δύο χρόνια. Η μάρκα εισήγαγε το chorizo ​​το 2016, αν και ο χρόνος του μείγματος πικάντικου χοιρινού και λουκάνικου στο μενού ήταν βραχύβιος, καθώς απομακρύνθηκε από το lineup το περασμένο καλοκαίρι. Στη συνέχεια, μετά από ό, τι έμοιαζε με ηλικίες αιτημάτων πελατών, το εστιατόριο εισήγαγε το chorizo ​​αυτό το περασμένο φθινόπωρο – αλλά έλαβε κάποιες λιγότερο από τις αστρικές κριτικές.

Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη εάν το quinoa θα πάρει μια εθνική rollout, αλλά αν το κάνει, ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να κάνει μια καλύτερη πρώτη εντύπωση από το queso της μάρκας.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...