Γυμνό Chalupas κοτόπουλου είναι πίσω στο Taco Bell

Για ένα εστιατόριο taco, ο Τ. Μπελ είναι εκπληκτικά άνετος να προσθέτει τις τορτίλες. Έχουν χρησιμοποιήσει αυγά, γαλλικό τοστ, και τηγανητό κοτόπουλο στη θέση των κελυφών taco, αποδεικνύοντας ότι οτιδήποτε μπορεί να είναι taco-fied εάν πιστεύετε ακριβώς. Αυτή την εβδομάδα, το Wild Naked Chicken Chalupa επιστρέφει στην εναλλαγή για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και υπάρχει μια νέα γεύση για τους οπαδούς της κοτόπουλου.

Το αρχικό Naked Chalupa επιστρέφει στο μενού με τηγανητό κοτόπουλο κοτόπουλου γεμιστό με μαρούλι, τυρί, ντομάτες και σάλτσα αβοκάντο. Στη συνέχεια, υπάρχει το νέο παιδί στο μπλοκ, το οποίο είναι λίγο πιό καυτερό. Το Wilder Naked Chicken Chalupa έχει το ίδιο κέλυφος και τις συνδέσεις με μια πικάντικη, ελαφρώς καπνιστή άγρια ​​σάλτσα στη θέση του avo-ranch.

εικόνα

Taco Bell

Σύμφωνα με την Brand Eating, ο Taco Bell άρχισε να δοκιμάζει το δρόμο Wilder Chalupa τον Ιανουάριο του 2017, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε το Wild Chalupa. Μετά από μια μακρά αναμονή, τα τηγανητά tacos κοτόπουλου θα είναι πίσω στα καταστήματα αυτή την Πέμπτη, και θα μείνει στο μενού μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αποκτήστε το δικό τους για 2,99 δολάρια ή ως μέρος ενός κουτιού $ 5 με ένα Doritos Locos Taco, Crunchy Taco και μεσαίο ποτό.

εικόνα

Taco Bell

Πάνω στο Οχάιο, μπορείτε επίσης να πάρετε taco κοτόπουλο σας γεμάτο τυρί. Κλίβελαντ, OH Ο Taco Bells δοκιμάζει ένα Nacho Cheese Naked Chicken Chalupa, προσθέτοντας στο λιωμένο τυρί στο εσωτερικό του κελύφους. Εάν αισθάνεστε πραγματικά εντάξει σε αυτό, θα μπορούσατε πάντα να το hack παραγγέλλοντας μια πλευρά των μαρκών και της σάλτσας τυριού nacho να ψιλοκομίσουν πάνω από taco σας. Θα αφήσουμε αυτή την απόφαση σε εσάς και τους drunchies σας.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...