Το Carvel και το Cinnabon θα αρχίσουν να παραδίδουν αυτή την εβδομάδα

Επίσημα δεν χρειάζεται ποτέ να κατεβείτε από τον καναπέ: Αυτή την εβδομάδα, η Focus Brands, προμηθευτής Carvel, Cinnabon και Pretzels της Auntie Anne, ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει υπηρεσία παράδοσης από την επόμενη εβδομάδα. Ακριβώς εγκαίρως για το Rolls Cinnamon Rolls Pumpkin Spice.

Η Cinnabon και η Carvel, όπως και οι άλλες μάρκες που έχουν ξεκινήσει την παράδοση αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Taco Bell, 7-Eleven και ακόμη και της McDonald’s, συνεργάζονται με την εφαρμογή Postmates με έδρα την Καλιφόρνια για να φέρουν την υπηρεσία σε 34 τοποθεσίες σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα. Οι τυχεροί χώροι περιλαμβάνουν τη Νέα Υόρκη. Ντάλας; Austin, TX; Λος Άντζελες; Σαν Φρανσίσκο; και Portland, OR.

Το καλύτερο μέρος: Δεν υπάρχει ελάχιστο για την παράδοση, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε εντελώς το μοναδικό κανέλα κανέλας που θέλετε. Υπάρχει όμως μια κατανόηση: Ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας σας, ισχύει επιπλέον χρέωση αποστολής από την Postmates, ξεκινώντας από $ 5.

εικόνα

Ευγενική προσφορά του Flickr / gr1fter

Αν και η ανακοίνωση υπόσχεται άφιξη σε λιγότερο από μία ώρα, αναρωτιόμαστε πόσο μακριά ένας στροβιλιζόμενος κώνος Carvel – ή ένα από τα διάσημα κέικ παγωτού – θα το κάνει πραγματικά πριν μετατραπεί σε μια θλιβερή πισίνα παγωτού. Και ακόμα κι αν καταφέρει να διατηρήσει δροσερό, τι σημαίνει αυτό για την ανθρωπότητα; Το μέλλον μας μοιάζει με μια σκηνή από Wall-E?

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...