Ο νεαρός του Carl και ο Hardee’s Just απελευθερώθηκαν ένα NASCAR-Inspired Moonshine Burger

Ένα νέο boozy burger κάνει ντεμπούτο στα μενού σήμερα στο Carl’s Jr και Hardee’s και οι οπαδοί του αγώνα θα πρέπει να σημειώσουν. Δημιουργημένος από μια συνεργασία με τον οδηγό NASCAR Junior Johnson, το μπιφτέκι Midnight Moonshine γίνεται γευστικό όπως το υπερβολικό, ουδέτερο ουίσκι, αν και δεν περιέχει αλκοόλ.

Το μαύρο Patty Beef Angus ψήνεται στη σχάρα και στη συνέχεια δίνεται μια φέτα τυρί πιπεριάς, κρεμμυδάκια, σκόρδο και πιπέρι, το μπέικον και το ομώνυμο λούστρο που δημιουργήθηκε σε συνδυασμό με τους αποσταγμούς του Πεδεμοντίου. Προς το παρόν, θα διεξαχθεί σε δοκιμαστική λειτουργία στις 3.600 θέσεις της αλυσίδας. παρόλο που ο CEO Andy Puzder είπε στο CNBC ότι θα μπορούσε να γίνει μόνιμη προσφορά ανάλογα με το πώς θα το κάνει.

εικόνα
Ο Carl’s Jr. / Hardee’s

Ειλικρινά, αυτό είναι περίπου όπως ο Ricky Bobby ως μπιφτέκι θα μπορούσε να πάρει-με την εξαίρεση της προσθήκης λίγων ραβδιών Big Κόμμεως Κόκκινο και χρησιμοποιώντας το ψωμί Wonder στη θέση ενός τυποποιημένου κουλούρι. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν και: Αν δεν είσαι πρώτος για να το φάει, είσαι τελευταίος.

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...