Αυτός ο άνθρωπος ισχυρίζεται Cadbury Stole His Oreo Creme Egg Idea

εικόνα

Την περασμένη εβδομάδα το διαδίκτυο έπεσε σε μια φρενίτιδα τροφίμων μετά από σοκολάτα και λάτρεις των cookie, όπως διαπίστωσε ότι η Cadbury είχε αφήσει ένα αυγό γεμάτο με Oreo creme. Το Twitter και το Instagram πλημμύρισαν αμέσως με αναρτήσεις για τη νέα γλυκιά απόλαυση και τώρα ένας άνθρωπος έρχεται για να διεκδικήσει ότι η εταιρεία καραμέλα έκλεψε την ιδέα της.

Πίσω τον Ιανουάριο του 2015, ο 29χρονος Nick Allam αποφάσισε να καταρρεύσει τον Oreos στο αυγό του Cream Cadbury λαμβάνοντας ένα σνακ διάλειμμα στη δουλειά, σύμφωνα με τις εκθέσεις του Metro UK. Όχι μόνο είχε επιδοθεί το γλυκό δόντι του, αλλά και χτύπησε την έννοια της καραμέλας και έστειλε ένα μήνυμα στο Cadbury στο Twitter, λέγοντάς του να “το κάνει αυτό”.

εικόνα
twitter / nick allam

Ο βρετανικός βραχίονας του γίγαντα καραμελών αποκρίθηκε απευθείας στο Allam, λέγοντας: “Πω πω, αυτό είναι κάτι που δεν δοκιμάσαμε πριν, θα το βάλουμε σίγουρα στην ομάδα προϊόντων μας, δείτε τι λένε”

Η μάρκα είπε στον Metro ότι «είναι απίθανο» η ιδέα του να είναι πραγματικά αντιληπτή, δείχνοντας το γεγονός ότι το προϊόν είχε αρχικά πωληθεί στον Καναδά. Αλλά ο Allam είπε στον δικτυακό τόπο ειδήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου ότι «πρόκειται να το βάλω εκεί έξω και να πω ότι το έκανα να το εφεύρουν, ναι, ο Cadbury έχει κλέψει την ιδέα μου .. Επανεικοποίησα [το Cadbury] το αρχικό μου tweet που έστειλα το 2015, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ξανακούσει τίποτα ».

Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι άλλοι χρήστες του Twitter έρχονται στην υπεράσπισή του, υποστηρίζοντας ότι οφείλεται δικαιώματα για το delish του concept.

εικόνα
κελάδημα

Ο Allam, από την άλλη πλευρά, πιστεύει ότι η κατάσταση είναι κωμική και μάλλον θα είναι αναγνώριση παρά χρήματα. «Δεν ενοχλείται και δεν θέλω χρήματα σε αντάλλαγμα», είπε. “Είναι λίγο σαν το φυστικοβούτυρο και το ζελέ, έκανα το συνδυασμό, αλλά καθώς δεν κατέχω τα εμπορικά σήματα δεν βλέπω ότι θα μπορούσα να επωφεληθώ από αυτό, αλλά θα ήταν ωραίο να σου ευχαριστώ ή ένα απάντηση από το Cadbury. “

Αλλά, για να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, μια βαθύτερη αναζήτηση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχει αποκαλύψει έναν άλλο άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι έχει γεννήσει την λαμπρή ιδέα πίσω το 2013.

εικόνα
twitter / chris mitchell

Τώρα αυτό είναι μόνο να ξεφύγουμε.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...