Το εστιατόριο CA δεν επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν έντονους θορύβους και οι άνθρωποι είναι νευρικοί

Ένα εστιατόριο στο Monterey, CA έχει μια αυστηρή πολιτική όσον αφορά τα παιδιά: Αν είναι δυνατά, θα κληθούν να φύγουν. Ενώ ο κανόνας έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και χρόνια, οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Yelp έχουν αναγκάσει τους επισκέπτες του εστιατορίου και τους γονείς να χτυπήσουν με τις απόψεις τους.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Chris Shake, δήλωσε στο KTVU ότι το 70χρονο εστιατόριο είναι γνωστό για την ήσυχη γευστική του εμπειρία, η οποία προφανώς ενισχύεται από την πολιτική. «Έχουμε πολλές οικογένειες που γευματίζουν μαζί μας με τα παιδιά τους που συμπεριφέρονται καλά και καταλαβαίνουν την πολιτική μας σε σχέση με άλλους διοργανωτές», είπε. Πολλά από τα αρνητικά σχόλια Yelp, λέει, προέρχονται από ανθρώπους που προσβάλλονται από το σύμβολο, όχι άνθρωποι που έχουν φάει στο εστιατόριο.

Αλλά για μερικούς γονείς, το σημείο είναι ένα αποτρεπτικό να έρθει σε εντελώς. Σε μια ομάδα Facebook για το Bay Area, CA moms, μία γυναίκα έγραψε: “Ποιος δεν το έχω δει ποτέ πριν, ακυρώνω την κράτηση μου στο εστιατόριο αφού έβλεπα αυτή την εικόνα στο Yelp”. Διαφώνησε με τη διατύπωση συγκεκριμένα, λέγοντας στο KTVU ότι “μόνο οι ενήλικες” θα είχαν πάρει το μήνυμα.

Άλλοι έρχονται με την ιδέα, λέγοντας ότι μια ήσυχη ατμόσφαιρα χωρίς καροτσάκι ακούγεται ωραία. Ένας χρήστης έγραψε: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι γονείς δεν παίρνουν απλά τα παιδιά σας στο McDonald’s ή το Chuck-E-Cheese όπου θα μπορούσαν να φωνάζουν ό, τι θέλουν».

Ανεξάρτητα από την κοινή γνώμη, δεν φαίνεται ότι το Grotto του Old Fisherman θα αλλάξει τις πολιτικές του σύντομα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.