Το Burger King εγκαινιάζει επίσημα το σάντουιτς παρμεζών κοτόπουλου

εικόνα

Burger King

Μετά από να δοκιμάσει σάντουιτς κοτόπουλου Parm σε διάφορες τοποθεσίες Burger King τα τελευταία χρόνια, η BK έφερε τελικά το τυρί σάντουιτς με τυρί στο μενού.

Αυτή την εβδομάδα, ο Burger King εγκαινίασε το “Το κοτόπουλο παρμεζάνα σάντουιτς”, φτιαγμένο με τραγανό τηγανισμένο κοτόπουλο, gooey μοτσαρέλα, ξυρισμένο σάλτσα Parm και μαρινάρα σε ένα φρυγανισμένο κουλούρι πατάτας, αναφορές για την κατανάλωση μαρκών. Τα σάντουιτς πωλούνται για 4,99 δολάρια σε εστιατόρια σε ολόκληρη τη χώρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα, ο Burger King συνδυάστηκε με μια ομάδα από αστέρια πραγματικότητας που είναι γνωστή για την αγάπη του ιταλικού φαγητού. Το cast της Jersey Shore, συμπεριλαμβανομένων των Nicole “Snooki” Polizzi και Vinny Guadagnino, όλοι επανασυνδέθηκαν για να κινηματογραφήσουν μια διαφήμιση Burger King.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

# έχω συναντήσει τους φίλους μου @burgerking & περίμεναν υπομονετικά να κατεδαφίσουν το σάντουιτς κοτόπουλο parm aka CPC SANDWICH

Μια θέση που μοιράστηκε η Nicole “Snooki” Polizzi (@snooki) στις

Στο βίντεο, το cast θυμάται τις μέρες του Jersey Shore και μιλάει για το πού είναι τώρα, όλοι ενώ τρώει οικογενειακό δείπνο, όπως και τα νέα σάντουιτς BK. Όπως αναμενόταν, υπήρχε εμπλοκή με πυγμή.