Νέα Ημέρα του Αγίου Πατρικίου της Βασίλισσας γαλακτοπαραγωγής Blizzard βάζει το Shamrock να σκιάσει

εικόνα

Γαλακτοκομική Βασίλισσα

Για χρόνια, η McDonald’s έχει ανοίξει την αγορά σε πράσινα χρώματα, εποχιακά ποτά προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου. Αλλά εάν το Shamrock Shake δεν είναι το πράγμα σας, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι σε πράσινη μπύρα ή – * gasp * – τρόφιμα που δεν προέρχονται από μια διαδρομή για να γιορτάσουν τις διακοπές.

Η γαλακτοκομική Βασίλισσα σας έχει πάρει. Ο χώρος γρήγορου φαγητού απλά έλασης μόνο για περιορισμένο χρόνο Νομισματοκοπείο Oreo Blizzard. Είναι πράσινο, είναι Oreo-κατάσπαρτος, και δεν θα πετάξει στο πάτωμα όταν το αναποδογυρίστε ανάποδα, όπως αποδεικνύεται από τους υπαλλήλους που υπηρετούν με αυτόν τον τρόπο. (Και αναπόφευκτα μας δίνουν όλες τις μικρές καρδιακές προσβολές κάθε φορά.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Καμία άλλη θεραπεία με μέντα δεν συγκρίνεται με τη μέντα @Oreo BLIZZARD του μήνα. Αποκτήστε το δικό σας και δοκιμάστε την αλήθεια για τον εαυτό σας.

Μία θέση που μοιράστηκε η γαλακτοκομική Βασίλισσα (@dairyqueen) στις

Το μέντορας του Queen’s Dairy Oreo Blizzard εντάσσεται στη σύνθεση του εστιατορίου μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη μιας περιορισμένης θεραπείας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που ονομάζεται Blizzard φράουλα Dippedy, στην οποία περιλαμβανόταν η σοκολάτα Ghirardelli. Το επιδόρπιο της ημέρας του Αγίου Πατρικίου του εστιατορίου είναι αρκετά παρόμοιο με το Shamrock Shake – η μόνη διαφορά, προφανώς, είναι ότι, αν είστε λάτρης του Oreo, θα προτιμούσατε να επιλέγετε το πρώτο. Όλες οι Blizzards προσφέρονται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη: Μίνι, μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Το επιδόρπιο θα προσφέρεται στις συμμετέχουσες τοποθεσίες γαλακτοκομικών Queen όλο το μήνα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...