Καφεΐνες Bagels καφέ είναι εδώ για να αποθηκεύσετε τα πρωινά σας

Εάν η πρωινή σας ρουτίνα περιλαμβάνει την αρπαγή ενός φλιτζανιού καφέ και κάνοντας μια τρελή παύλα να δουλέψει, δεν είστε μόνοι. Ένα εκπληκτικό 31 εκατομμύριο άνθρωποι στις ΗΠΑ παραλείπουν το πρωινό, το οποίο θεωρείται το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας από τότε, για πάντα. Αλλά τώρα, χάρη στους πρωταγωνιστές του Einstein Bros. Bagels, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας και να το φάτε.

Αναμφισβήτητα η πιο δημιουργική μεγαλοφυία της μάρκας, το Espresso Buzz Bagel όχι μόνο έχει γεύση σαν καφέ, αλλά έχει επίσης εγχυθεί με 32 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν τρία από αυτά τα μωρά για να σας δώσουν το ίδιο λάκτισμα με ένα φλιτζάνι java, αλλά αν ψάχνετε να μειώσετε τον εθισμό του καφέ σας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύ έξυπνη εναλλακτική λύση.

Η μόνη λεπτομέρεια που βρίσκουμε ύποπτο είναι η ιδέα να μετατραπεί αυτό σε ένα σάντουιτς πρωινού. Συγνώμη, αλλά δεν θέλω μπέικον και αυγά στον καφέ μου. Δώσε μου κρέμα τυριού ή δώσε μου το θάνατο! Αν είστε εξίσου ανήσυχοι, καθώς προσπαθούμε να δοκιμάσουμε ένα από αυτά τα κακά αγόρια, βρείτε την πλησιέστερη τοποθεσία στην ιστοσελίδα του εμπορικού σήματος. Εν τω μεταξύ, συνεχίστε να απολαμβάνετε το απλό φλιτζάνι Joe.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Γεια σας καλωσορίζουμε τα νέα μας Boosted Bagels – #EspressoBuzzBagel, #CherryChiaBagel και #SavoryParmBagel! Τυπωμένα με γεύση και οφέλη, αυτά τα Boosted Bagels είναι εξαιρετικά νόστιμα και ανεβαίνουν πάνω από το μέσο πρωινό.

Μια θέση που μοιράζεται ο Einstein Bros Bagels (@einsteinbros)

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...