Οι καλύτερες προσφορές για να σκοράρουν τις προσφορές στην εθνική ημέρα Bagel

κουλούρι

Ezra.Wolfe / flickr

Γνωρίζαμε ότι θα πήγαιζα για ένα γεύμα για το πρόγευμα ούτως ή άλλως, αλλά τι θα λέγατε αν σας είπαμε ότι θα μπορούσατε να πάρετε ένα δωρεάν; Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου είναι η Εθνική Ημέρα Bagel, και ένα σωρό καφέ και μάρκες δίνουν δωρεάν δώρα και διοργανώνουν διαγωνισμούς για εορτασμούς. Τα χάμπουργκερ είναι ο ανώτερος καπνός ούτως ή άλλως.

Αφοί Αϊνστάιν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε αυτό το κουπόνι στο μητρώο για να πάρετε στο σπίτι μια δωρεάν ζαχαροπλαστική και schmear με οποιαδήποτε αγορά.


Manhattan Bagel

Πάρτε μια δωρεάν ζάχαρη με τυρί κρέμα όλη την ημέρα στις 9 Φεβρουαρίου. Το καλύτερο μέρος: Δεν υπάρχει καμία αγορά απαραίτητη.

Θωμάς’

Η Εθνική Ημέρα Bagel και η Εθνική Ημέρα Πίτσας είναι στην ίδια μέρα! Για να τιμήσει αυτή τη σημαντική στιγμή, ο Thomas θα απελευθερώσει περιορισμένες εκδόσεις πίτσας με γεύση πίτσας. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα κρατάει ένα διαγωνισμό που δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν κουπόνια bagel.

Οι Bagels του Νώε

Αυτή η συμφωνία είναι πολύ απλή: κάντε οποιαδήποτε αγορά, πάρετε μια ελεύθερη ζαχαροπλαστική με shmear. Απλά φροντίστε να διεκδικήσετε την προσφορά μπροστά από τον ιστοχώρο της μάρκας.

εικόνα
noahs

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.