Αυτά τα “Avozillas” της GIANT είναι εντελώς αξίζει τον κόπο της τιμής 12 δολάρια

Οι θεοί αγρότες δίνουν και οι θεοί αγρότες απομακρύνουν. Δηλαδή, υπάρχουν πραγματικά τα γιγάντια αβοκάντο μεγέθους-του-κεφαλιού σας, αλλά θα πρέπει να πάτε γύρω από τον κόσμο για να τα δοκιμάσετε. Και ακόμη και τότε, είναι δύσκολο να βρεθούν.

Όπως αναφέρθηκε από Το Guardian της Αυστραλίας, αυτά τα ειδικά αβοκάντο – που ονομάζονται με ακρίβεια “Avozillas” – ζυγίζουν σε σχεδόν τρία κιλά. Ο καθένας είναι περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερος από ένα κανονικό αβοκάντο. Απλά σκεφτείτε πόσο τοστ το αβοκάντο θα μπορούσε να κάνει! Όσο για τη γεύση, είναι προφανώς παρόμοια με τα κανονικά αβοκάντο, αλλά ένα μαλακότερο και ευκολότερο να εξαπλωθεί, δήλωσε ο αγρότης Ian Groves.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

#shepard και #Avozilla σύγκριση μεγέθους. Βγαίνουμε σήμερα τον Σέπαρντ και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να είναι έτοιμα τα αβοκίλλα, να στοιχηματίζουμε ότι μπορούμε να γεμίσουμε τους κάδους λίγο πιο γρήγορα! #avocado #harvest #picking #SmashedAvocado #AvocadoOnToast #healthy #GoodFat

Μια θέση που μοιράστηκε ο David Groves (@thedragonfruitgrower) στις

Τα 12 δολάρια Avozillas προέρχονται από τη Νότια Αφρική, όπου η οικογένεια Groves έχει κλειδαριά στα φρούτα μεγέθους jumbo. Οποιοδήποτε αγρότης που αναπτύσσει το γιγαντιαίο «cados» – που παράγεται από τη διασταύρωση δύο τύπων αβοκάντο, σύμφωνα με Ο ανεξάρτητος – πρέπει να λάβει άδεια και να καταβάλει δικαιώματα στην οικογένεια.

Οι αγοραστές στην Αγγλία είχαν την ευκαιρία να τους δοκιμάσουν το 2013, αλλά τα φρούτα μόλις πρόσφατα ήρθαν στην Αυστραλία, όπου εξακολουθούν να θεωρούνται ως στοιχείο καινοτομίας. Τα καταστήματα τροφίμων στο Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ, την Αδελαΐδα και το Περθ μεταφέρουν τα αβοκάντο. Ένας άλλος λόγος που πιθανότατα δεν θα τους βρείτε στο Trader Joe σύντομα … υπάρχει ένας μεγάλος χρόνος καθυστέρησης μόλις φυτεψετε νέα δέντρα. Ο εφοδιασμός με φρούτα που αποστέλλεται στην Αυστραλία, για παράδειγμα, προέρχεται από λίγο περισσότερα από 400 δέντρα που φυτεύτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια. Περισσότερα κακά νέα: Τα ίδια τα δέντρα ήταν “ελαφροί παραγωγοί”.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Όταν ο κ. AVOZILLA έρχεται στο Περθ! @grovesgrowntropicalfruit #avocado #avozilla #vegan #paleo #paleodiet #exoticfruit #foodporn #veganfood #monster #winterishere

Μια θέση που μοιράστηκε ο Cameron Perna (@ cam_1978)

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Επισημάνετε έναν φίλο που χρειάζεται avozilla. �� Με μέσο βάρος 1,2 κιλά και βάρος έως 1,8 κιλά, αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο �� υποθήκη. �� @abcnews_au #avocado #avozilla #bigmothefuckingavocado

Μια θέση που μοιράζεται το Sydney Food Drinks Travel (@thejugernauts)

Αλλά, αν η ζήτηση είναι αρκετά υψηλή, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί. Τα δάχτυλα που διασχίστηκαν θα δούμε σύντομα περισσότερα από αυτά τα τέρατα.

εικόνα
Αλεξάνδρα Φολίνο

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, $ 30, amazon.com

Loading...