Το Amazon προσφέρει τώρα ΔΩΡΕΑΝ Δύο Ώρες Παράδοσης Παντοπωλείων

Η Amazon είχε κάνει το όνομά της προσφέροντας δωρεάν και γρήγορη ναυτιλία, αλλά είναι συνήθως για πράγματα όπως κάλτσες ή δώρα διακοπών τελευταίας στιγμής. Τώρα, η εταιρεία δοκιμάζει να κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά για τα είδη παντοπωλείου σας, αναφέρει το CNBC.

Τώρα που η εταιρεία εξαγόρασε το Whole Foods, η Amazon θα αρχίσει να παραδίδει παντοπωλεία απευθείας από το Whole Foods ως μέρος της υπηρεσίας Prime Now. Αυτή τη στιγμή, η δοκιμή είναι μόνο στο Ώστιν, το Σινσινάτι, το Ντάλας και την Virginia Beach, αλλά το Amazon σχεδιάζει να το ξεδιπλώσει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στην τοποθεσία Prime Now και να εισάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα για να δείτε αν είστε καλυμμένοι.

Εάν έχετε την ιδιότητα μέλους της Amazon Prime, μπορείτε να ψωνίσετε τα προϊόντα της, τα αρτοσκευάσματα, τα γαλακτοκομικά, τα κρέατα, τα θαλασσινά, τα άνθη και τις συρραφές μέσω της εφαρμογής Prime Now ή στο primenow.com. “Μπορεί να μην έχουμε κάθε τελευταίο στοιχείο που θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο στο τοπικό σας κατάστημα, αλλά θα έχουμε τη συντριπτική τους πλειοψηφία”, δήλωσε στους η Stephanie Landry, Αντιπρόεδρος της Prime Now, Amazon Fresh και Amazon Restaurants.ΗΠΑ σήμερα.

Η παράδοση σε δύο ώρες είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των $ 35, αλλά εάν είστε σούπερ βιαστικά, μπορείτε να πληρώσετε 7,99 δολάρια για να παραδώσετε τα προϊόντα σας σε μόλις μία ώρα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ., οπότε δυστυχώς δεν καλύπτεται η επιθυμία σας για φαγητό αργά το βράδυ. Οι πρατηριούχοι του Amazon Prime Now θα πάνε πραγματικά στα καταστήματα Whole Foods για να διαλέξουν τα είδη παντοπωλείου σας και στη συνέχεια να τα παραδώσουν στους οδηγούς, επομένως οι ώρες αποθήκευσης πιθανότατα έχουν πολλά να κάνουν με αυτούς τους περιορισμούς.

Η κίνηση είναι η τελευταία από την Amazon για να σφραγίσει την πρόσφατη αγορά της Whole Foods. Η Amazon έχει μειώσει τις τιμές για μπανάνες, γιαούρτι και άλλα αντικείμενα και άρχισε να πωλεί Kindle e-readers σε μερικά από τα 470 καταστήματα της.

Δεδομένου ότι η Amazon αγόρασε ολόκληρα τα τρόφιμα πέρυσι, οι ανταγωνιστές ψαράδες εργάζονται για να αυξήσουν την παράδοση, ανησυχούν για το τι μπορεί να κάνει το Amazon. Στόχος, για παράδειγμα, αγόρασε την εταιρία αποστολής τροφίμων Shipt. Άλλοι συνεργάζονται με την Instacart.

Το Associated Press συνέβαλε στην έκθεση αυτή.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...