ΔΩΡΕΑΝ ALERT CREAM ICE: Η Breyers παραδίδει δωρεάν πίντες για την Εθνική Ημέρα Best Friend

Έχοντας έναν καλύτερο φίλο είναι αρκετά darn δροσερό. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ο θεραπευτής σας, βασικά μοιράζεστε τα πάντα στη ζωή μαζί. Ο κρασί, οι παράλογες φωτογραφίες και όλη η ντουλάπα σας, είναι μεταξύ μερικών. Μπορείτε να τα επικαλεστείτε για να βοηθήσετε με ό, τι έρχεται στον δρόμο σας … όπως ένα δίσκο καφέ ή μια φρέσκια πίτσα πίτα … επειδή στην καρδιά της, η καλύτερη φιλία είναι για την ομαδική εργασία. Συχνά ακόμη αισθάνεται ότι ξέρουν ακριβώς τι σκέφτεστε σε οποιαδήποτε στιγμή. Για εμάς, αυτές οι σκέψεις είναι συνήθως για tacos, ή ακόμα καλύτερα, επιδόρπιο.

Εάν εσείς και ο καλύτερος φίλος σας είστε σαν εμάς και συνεχώς χρειάζεστε υψηλή ζάχαρη, τότε αυτή η είδηση ​​είναι για σας. Μόνο μια μέρα (8 Ιουνίου), η Breyers κάνει παραδόσεις στην πόρτα σας παγωτού pints, ΔΩΡΕΑΝ. Έτσι, όταν η τηλεπάθεια χτυπήσει, και και οι δύο εσείς γνωρίζετε το επιδόρπιο είναι στο μυαλό σας, δεν θα χρειαστεί να μετακινήσετε μια ίντσα ή να περάσετε μια δεκάρα.

εικόνα

Βρετανοί

Αρχίζοντας στις 12 μ.μ. τοπική ώρα, λάτρεις του παγωτού και το BFFS τους στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια, μπορούν να αποκτήσουν τη γεύση των δημοφιλών χαμηλών θερμίδων Cookies και Cream delicatessen της Breyer, ενώ τα προμήθειες διαρκούν. YAY!

Και ενώ μοιράζεστε ένα παγωτό σέσουλα με το OG σας μπορεί να είναι το αγαπημένο σας χόμπι, αφήνοντας το πραγματικό κουτί σας για τους δεν είναι διασκεδαστικό, όπως και καθόλου. Σύμφωνα με την προώθηση, οι Breyers θα στείλουν πάνω από δύο pints – γιατί αν και εσείς και ο # 1 σας είναι πάντα μια συσκευασμένη συμφωνία, χρειάζεστε ακόμα την ανεξαρτησία επιδόρπιο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τιτλοποιήσετε οτιδήποτε με το hashtag #BreyersBFF συν ένα emoji δύο καρδιών και το emoji παγωτού. Μην ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο Twitter είναι δημόσιος.

Επίσης, εάν δεν ζείτε σε αυτές τις πόλεις, μην ανησυχείτε. Αν κατευθυνθείτε προς την ιστοσελίδα Breyers, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα κουπόνι αξίας 2,50 δολ. Για να αποθηκεύσετε κάποια ζύμη στην ουρά σας!

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.