Κάθε κατάστημα Aldi Single παίρνει μια Makeover

Αν δεν υπάρχει ακόμα μπακάλικο της Aldi κοντά σας, πιθανότατα θα υπάρξει σύντομα. Η φιλική προς τον προϋπολογισμό αλυσίδα τροφίμων προσθέτει 700 νέα καταστήματα στον κατάλογο των ΗΠΑ μέχρι το 2022. Εν τω μεταξύ, έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια – με Β – δολάρια σε ένα μεγάλο αναδιαμορφωμένο, βελτιώνοντας κάθε ένα από τα 1.800 καταστήματα τους η χώρα. Delish πήρε μια περιήγηση σε μια από τις πρόσφατα ανακατασκευασμένες λοσιόν στο St. Charles, Illinois – εδώ τι να περιμένετε.


Περισσότερα φρέσκα τρόφιμα

Ένας μεγάλος λόγος για την αναδιαμόρφωση του Aldi ήταν η ανάγκη για περισσότερο χώρο ψύξης. Όταν περπατάτε σε ένα ανακατασκευασμένο κατάστημα, θα δείτε μια πολύ μεγαλύτερη παραγωγή και ψυγείο τμήμα από ό, τι μπορεί να συνηθίσει. Μαζί με περισσότερα βιολογικά προϊόντα, η Aldi πρόσθεσε έναν τόνο νέων έτοιμων για φαγητό ειδών, όπως zoodles και προ-φέτες φρούτα, προ-φτιαγμένες σαλάτες, πακέτα με γκουακαμόλες και χούμους, . Υπάρχουν περισσότερα ψυγμένα ποτά, όπως το kombucha και το kefir, καθώς και μια ευρύτερη σειρά γαλακτοκομικών γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως το αμύγδαλο, η καρύδα και η σόγια.

Μεταξύ των Aldi Finds και των μόνιμων προσθηκών, η Aldi μπορεί να προσθέσει από 40 έως 50 νέα προϊόντα σε καταστήματα την εβδομάδα. Μία από τις στρατηγικές εξοικονόμησης κόστους τους είναι η προσθήκη εποχιακών ειδών στα καταστήματα την κατάλληλη στιγμή, όπως οι προμήθειες του dorm και τα κουτιά γεύματος τον Αύγουστο. Aldi Βρίσκει σπάνια τελευταία, έτσι εάν βλέπετε κάτι κάτω από το κόκκινο σημάδι που σας αρέσει, τραβήξτε το ενώ μπορείτε.

εικόνα

Madison Flager

Περισσότερα για τα τρόφιμα

Αν χρειάζεστε γεύμα στο τρέξιμο, η Aldi σας καλύπτει. Έχουν προσθέσει περισσότερες προ-φτιαγμένες σαλάτες και μοντέρνα μπολ με κόκκους στα καταστήματα, καθώς και εύκολο να γίνουν εκκινητές για δείπνο, όπως πάρτε και ψήστε πίτσες. Έχουν επίσης επεκτείνει τη χορτοφαγική γραμμή της Γης που καλλιεργείται, προσθέτοντας στα αποθέματά τους μπιφτέκια καραμελών και quinoa και τεύτλα χωρίς κοτόπουλο.

εικόνα

Madison Flager

εικόνα

Madison Flager

Ίδιο Super φτηνό κρασί

Μην ανησυχείτε, το περίφημο κρασί του Aldi δεν έχει πάει πουθενά. Παράλληλα με τα 3 μπουκάλια των Pinot Grigio και Cabernet Sauvignon (προσέξτε, Two Buck Chuck), υπάρχει η καλύτερη εξαγωγή της Aldi U.K.: η βραβευμένη La Rue Côtes de Provence Rosé, που προστέθηκε πρόσφατα στα καταστήματα των Η.Π.Α. για $ 7.19 ανά φιάλη. Μπορείτε να βρείτε άλλα αγαπημένα λατρείας όπως μπουκάλια mimosas και 1.5 L Lambrusco μπουκάλια, πάρα πολύ.

εικόνα

Madison Flager

Εύκολη πλοήγηση στα διάδρομα

Ενώ τα νέα καταστήματα της Aldi γίνονται πιο μοντέρνα, μένουν περίπου στο ίδιο μέγεθος. Η Aldi κρατά σκοπίμως τις θέσεις τους πολύ μικρότερες από το μέσο κατάστημα παντοπωλείων σας, για έναν αρκετά απλό λόγο: κάνει τα ψώνια λιγότερο αγχωτικά. Όταν ένα ολόκληρο παντοπωλείο έχει πέντε διαδρόμους και όχι 20, ξεχνώντας κάτι στο τέλος της πορείας σας είναι λιγότερο από πονοκέφαλο.

Επίσης επιτρέπει στους διαδρόμους να είναι ευρείες και ευρύχωρες, με λιγότερες επιλογές για συζήτηση. Για παράδειγμα, η Aldi μεταφέρει τέσσερις έως πέντε ποικιλίες ελαιολάδου αντί των 20 που μπορείτε να βρείτε σε άλλο μπακάλικο. (Εάν είστε εύκολα συγκλονισμένοι από πάρα πολλές επιλογές, αυτό είναι χρήσιμο.) Συμβουλή Pro: Αν ψάχνετε για ένα ειδικό αντικείμενο, πηγαίνετε στο τμήμα Aldi Finds. Αυτός είναι όπου είστε πιο πιθανό να βρείτε πράγματα όπως αρωματισμένα ελαιόλαδα.

εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...