Πού να πάρετε τις καλύτερες μάρκες Ahoy Thins επιδόρπια

Όταν πρωτοεμφανίστηκα τα καινούργια, σούπερ-κοκαλιάρικα μπισκότα τσιπ Ahoy Thins, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να βάλουμε τα χέρια μας σε ένα κουτί. Όχι μόνο επειδή θα τους βάζαμε σε ένα κάθισμα (λυπούμαι που δεν λυπάμαι), αλλά επειδή έχουν τεράστιες δυνατότητες ψησίματος. Επειδή αυτή η επιπλέον τραγανή υφή μπορεί να λειτουργήσει με σχεδόν οτιδήποτε και όλα.

Αλλά πριν μπορέσουμε ακόμη και να σπάσουμε στην κουζίνα, ένα σωρό ψωμάκια σε όλη την χώρα μας χτύπησε σε αυτό, συνεργάζοντας με το εμπορικό σήμα για να βγάλουμε μερικά σοβαρά εκπληκτικά επιδόρπια περιορισμένης έκδοσης που πρέπει να δοκιμάσετε ASAP αν ζείτε κοντά . Και αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι πριν από το τέλος του καλοκαιριού.

Αχόι! Matey στα 10 Κάτω από τη Νέα Υόρκη

Το γλυκό κατάστημα που πήγε ιογενές για το στιγμιότυπό παγωτό του προσφέρει τα ολόκληρα μπισκότα Chips Ahoy Thins ως ένα νέο topping-in τόσο τσιπ σοκολάτας και ποικιλίες ζάχαρης κανέλας.

εικόνα

10 Παρακάτω

Τούρτα με τσιπ σοκολάτας Ντόνατς στα ντόνατς του Στάνι στο Σικάγο

Εάν τα ντόνατς πηγαίνετε στο πρωινό (ή ακόμα και στο επιδόρπιο), τότε θα πάτε να γυρίσετε για αυτό το υβρίδιο ντόνατ-κέικ-μπισκότο. Ο Stan πήρε αυτό σε ένα νέο επίπεδο, δημιουργώντας ένα ντόνατ κέικ μπισκότων σοκολάτας που δίνεται σε ένα ολόκληρο μπισκότο Thin Ahoy Chips στο κέντρο.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Cookie, συναντήστε donut. Πήραμε τα χέρια μας σε μερικά πακέτα της νέας #ChipsAhoyTHINS και δημιουργήσαμε μια περιορισμένη παρτίδα αυτών των Chips Ahoy here! THINS Ντόνατς με κέικ σοκολάτας! Λάβετε τους όσο διαρκούν! ������

Μία θέση που μοιράζεται ο Stan’s Donuts Chicago (@stansdonutschicago)

Δωρεάν cookies στο Alfred Coffee στο L.A..

Από την 1η Αυγούστου θα λάβετε δύο δωρεάν μπισκότα Ahoy Thins Chips (ένα καθένα από τσιπ σοκολάτας και ζάχαρη κανέλας) σε όλες τις τοποθεσίες του Alfred Coffee κάθε φορά που αγοράζετε έναν παγωμένο καφέ.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Αλλά πρώτα, τσιπ Ahoy! Νέα τσιπ Ahoy! THINS χτυπούν τα ράφια των καταστημάτων σε εθνικό επίπεδο ΣΗΜΕΡΑ σε δύο γεύσεις: Πρωτότυπο και Κανέλα Ζάχαρη. Για να γιορτάσει την εκτόξευση, ο Άλφρεντ πήρε τα χέρια του στα νόστιμα λεπτά νέα μπισκότα και θα συνδυάσει δωρεάν δείγματα και των δύο γεύσεων με κάθε Alfred Coffee παγωμένο λατέ σε κάθε θέση αυτή την εβδομάδα! #chipsahoythins #alfredcoffee

Μία θέση που μοιράστηκε ο Alfred (@alfred) στις

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...