Ο ABC τραβάει το «Μεγάλο αμερικανικό δείπνο ψησίματος» εν μέσω ισχυρισμών σεξουαλικής παρενόχλησης του δικαστή

ABC έχει τραβήξει Η μεγάλη αμερικανική έκθεση ψησίματος μετά από ισχυρισμούς ότι ένας από τους δικαστές του, ο Johnny Iuzzini, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και έδειξε καταχρηστική συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της θητείας του για το 2002-2011 ως σεφ ζαχαροπλαστικής στο Jean-Georges στη Νέα Υόρκη.

Mic δημοσίευσε ένα άρθρο αυτής της εβδομάδας όπου περιγράφονται τέσσερις νέες κατηγορίες εναντίον της Iuzzini, μετά την αρχική της έκθεση το Νοέμβριο, στην οποία τέσσερις πρώην εργαζόμενοι ισχυρίστηκαν ότι τους είχε παρενοχλήσει ή κακοποίησε σεξουαλικά. Μετά από τις τελευταίες αξιώσεις, η ABC αποφάσισε να σταματήσει να εκπέμπει την εποχή δύο Η μεγάλη αμερικανική έκθεση ψησίματος, η οποία είχε πρεμιέρα πριν από μία εβδομάδα, στις 7 Δεκεμβρίου.

“Υπό το πρίσμα των ισχυρισμών που ήρθαν πρόσφατα στην αντίληψή μας, η ABC έχει τερματίσει τη σχέση της με τον Johnny Iuzzini και δεν θα εκπέμπει το υπόλοιπο των επεισοδίων« The Great American Baking Show », δήλωσε εκπρόσωπος του ABC σε δήλωσή του Ποικιλία. “Το ABC αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα θέματα όπως αυτά που περιγράφονται στους ισχυρισμούς και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παραβιάζουν τα πρότυπα συμπεριφοράς μας, ο οποίος θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.” Τα μεγάλα αγώνα των Χριστουγέννων και το “CMA Country Christmas “θα πάρει τη θέση της αυτή την εβδομάδα και το επόμενο.”

Ο Iuzzini δήλωσε στη Mic ότι οι νέοι ισχυρισμοί είναι «απλά αναληθές», δηλώνοντας ότι «υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της αποδοχής της ευθύνης για την ανωριμότητά μου και της αποδοχής ψευδών ισχυρισμών και κατηγοριών που πρέπει να αναφέρονται».

Έχει επίσης αρνηθεί πολλούς από τους αρχικούς ισχυρισμούς εναντίον του και, σε προηγούμενη δήλωσή του, είπε ότι ήταν είτε ανακριβείς είτε ότι δεν μπορούσε να το θυμηθεί να τους κάνει. “Κανένας δεν προοριζόταν να βλάψει τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να αναλάβω ευθύνη αν κάποια από τα μέλη της ομάδας μου αισθάνθηκε άβολα από τα λόγια ή τις πράξεις μου, ανεξάρτητα από την πρόθεση ή τη μνήμη μου”, δήλωσε εν μέρει η δήλωσή του.

Στην αρχική έκθεση του Mic, τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν στον Iuzzini μεταξύ 2009 και 2011 στο εστιατόριο Jean-Georges της Νέας Υόρκης περιέγραψαν ένα περιβάλλον “γεμάτο από περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης”. Μία γυναίκα είπε ότι η Ιουστινίνη έσπασε τη γλώσσα της στο αυτί της “τρεις ή τέσσερις φορές” σε διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι θα χρησιμοποιήσει σκεύη κουζίνας για να αγγίξει γυναικεία στελέχη στους γλουτούς και “στέκεστε πίσω σας πολύ κοντά και αναπνέετε στο λαιμό σας . “

Ένας εκπρόσωπος του Jean-Georges δήλωσε στο Mic ότι η μάρκα δεν μπορεί να σχολιάσει ζητήματα που αφορούν τους σημερινούς ή πρώην υπαλλήλους. “Εμείς αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά προβλήματα ευημερίας των εργαζομένων και εργαστήκαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοι θα έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να εργαστούν”, ανέφερε ο εκπρόσωπος σε ένα email.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...