Το ABC απλά ακυρώθηκε το “Chew” μετά από επτά εποχές

Η ABC ακύρωσε την ομιλία για τα τρόφιμα Το μασούν μετά από επτά εποχές. Το δίκτυο ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η επίδειξη θα αντικατασταθεί από μια επιπλέον ώρα Καλημέρα Αμερική.

“Ενώ αυτή είναι η σωστή απόφαση για την επιχείρησή μας, είναι επίσης γλυκόπικρη. Επί επτά χρόνια Το μασούν έχει ευχαριστήσει το κοινό, προσφέροντας καινοτόμα τμήματα τροφίμων σε μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα “, δήλωσε ο Ben Sherwood, πρόεδρος της ABC Television, σε δελτίο τύπου. “Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους Gordon Elliott, τον ιδιοκτήτη της Aimee, τον Michael Symon, τον Carla Hall, τον Clinton Kelly και το πλήρες cast και το πλήρωμα για το εξαιρετικό έργο τους και την εκπληκτική εκτέλεση. Και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. ”

Καλημέρα ΑμερικήΗ τρίτη ώρα θα περιλαμβάνει περισσότερες ειδήσεις, κάλυψη ποπ κουλτούρας, συνεντεύξεις και ζωντανές εκδηλώσεις. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος θα προσληφθεί ως άγκυρα για τις ώρες ή ποιο θα είναι το όνομα της νέας ώρας.

Το μασούν αρχικά ξεκίνησε με πέντε οικοδεσπότες, συμπεριλαμβανομένων των Daphne Oz και Mario Batali. Ο Oz έφυγε από την παράσταση το περασμένο καλοκαίρι και ο Batali πυροβολήθηκε τον Δεκέμβριο μετά από σκάνδαλο σεξουαλικής κακομεταχείρισης. (Batali έχει ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.) Οι οπαδοί της επίδειξης μπορεί να πάρει καρδιά ότι περισσότερα επεισόδια του Το μασούν εξακολουθούν να έρχονται. Το Wrap αναφέρει ότι τα νέα επεισόδια θα διαρκέσουν από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο.

Gordon Elliott, ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της Το μασούν, έγραψε ένα συναρπαστικό μήνυμα στο προσωπικό της εκπομπής, το οποίο μοιράστηκε η ABC. “Πριν Το μασούν, κανείς δεν είχε δοκιμάσει ένα υβρίδιο ομιλίας / τροφής. Οι οικοδεσπότες μας Κλίντον, Κάρλα, Μιχαήλ και το προσωπικό δημιούργησαν την τηλεοπτική ιστορία που εκτελούσε την παράσταση, όπως και για όλα αυτά τα χρόνια », γράφει. “Ξέρω ότι μιλώ για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην εκπομπή όταν λέω ότι ήταν η καλύτερη τηλεόραση που είχαμε ποτέ το προνόμιο να παράγουμε”.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.