6 πράγματα Hugh Jackman έμεινε σε Wolverine σχήμα όλα αυτά τα χρόνια

Τα πραγματοποιημένα αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο.

Χιου Jackman

20th Century Fox

Όταν ο Jackman υπέγραψε το πρωτότυπο X Men ταινία, έδωσε τον εαυτό του τρεις εβδομάδες για να πάρει τη μορφή. Τότε ο σκηνοθέτης τον είδε … και έσπρωξε όλες τις σκηνές του χωρίς shirtless στο τέλος του προγράμματος παραγωγής, οπότε θα είχε περισσότερο χρόνο για να πάρει chiseled, ο ηθοποιός είπε Stephen Colbert. Για κάθε ταινία από τότε, έδωσε τον εαυτό του τρεις μήνες για να χτυπήσει πραγματικά το γυμναστήριο και να πάει σκληρά για καθαρό φαγητό και την άρση βαρών.

Αυτός έδωσε τους υδατάνθρακες.

Happy Break The Wolverine Diet! @mariobatali είστε θρύλος! @jimmyfallon @ wponx @ 20thcenturyfox

Μία θέση που μοιράζεται ο Hugh Jackman (@thehughjackman)

Αν νομίζατε ότι η διατροφή του Tom Brady ήταν περιοριστική, δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το Jackman’s. Για τα τελευταία 17 χρόνια, ο ηθοποιός τρώει κυρίως κοτόπουλο, μπρόκολο και κουνουπιδιό με ατμό, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια Το απόψε με το Jimmy Fallon. Για να γιορτάσει το τέλος της τελικής του πορείας ως Wolverine, ο Fallon τον βοήθησε να σπάσει γρήγορα με αρκετά ζυμαρικά για να τροφοδοτήσει όλη τη σχολή του Καθηγητή Xavier για ταλαντούχους νέους.

Πήγε στην “Προοδευτική Υπερφόρτωση”.

Αυτό είναι που έρχεται από “κάποιον” να φωτογραφίζει ενώ τρένομαι! #Ξέρετε ποιοι είστε

Μία θέση που μοιράζεται ο Hugh Jackman (@thehughjackman)

Ο προπονητής του Jackman, David Kingsbury, είχε τον ηθοποιό να ξεκινήσει με ελαφρύτερα βάρη και υψηλότερους επαναλήπτες, καθώς έκανε πάγκους, καταλήψεις και deadlifts, αυξάνοντας σταδιακά το βάρος (μειώνοντας τον αριθμό των επαναλήψεων) για να φτιάξει τη δύναμή του. Είναι γνωστό ως μια προοδευτική προπόνηση υπερφόρτωσης, και ο στόχος είναι να αποτρέψετε το σώμα σας από plaauing μετά από μερικές εβδομάδες, Ανδρική γυμναστική έχουν αναφερθεί. 

Παίρνει Push-Ups στο επόμενο επίπεδο.

97, 98, 99 …

Μία θέση που μοιράζεται ο Hugh Jackman (@thehughjackman)

Ο Jackman διατηρεί το ρυθμό της καρδιάς του με έντονες ασκήσεις που αξιοποιούν το σωματικό του βάρος (διαβάστε: δεν χρειάζονται αλτήρες), όπως αυτό το σύνολο 100 push-ups. “Δεν έχει νόημα να γεμίζεις, γιατί πρέπει να είσαι λειτουργικός”, είπε στο περιοδικό.

Αυτός παραμένει ευέλικτος με τη γιόγκα.

Απόδειξη.

Μία θέση που μοιράζεται ο Hugh Jackman (@thehughjackman)

Ο Μεγαλύτερος Σκηνοθέτης το αστέρι ήταν γνωστό ότι χτύπησε στούντιο γιόγκα, όπως το Γιόγκα Μπαρ, ενώ ταξίδευε, και ο ίδιος ο Instagrammed έκανε handstands με ζώνες αντοχής.

Υπάρχει ένα πράγμα που λέει ότι δεν πρέπει να το κάνετε.

Καταπολέμηση σκηνή με το ένα και μόνο! #bananawolverine @ wponx @ 20thcenturyfox

Μία θέση που μοιράζεται ο Hugh Jackman (@thehughjackman)

Και όχι, δεν είναι αγώνα Μπανάνα Wolverine, αν και μπορεί να μην το συνιστούμε. Το μεγαλύτερο μυστικό για την εμφάνιση του Jackman είναι η αφυδάτωση του εαυτού του, που μπορεί να είναι σοβαρά επικίνδυνη για την υγεία του. Τις εβδομάδες που φτάνουν μέχρι τις σκούρες σκηνές του, θα πίνει σταδιακά όλο και περισσότερο νερό, θα πάρει μέχρι 10 λίτρα την ημέρα (περίπου 2,6 γαλόνια), στη συνέχεια θα πάει χωρίς να πίνει κάτι για τις 36 ώρες πριν από τη σκηνή. “Ξέρετε ότι αν πάτε τρεις μέρες χωρίς νερό, θα πεθάνετε”, απάντησε ο Colbert, όταν ο Jackman εξήγησε αυτή τη στρατηγική Η Ύστερη Έκθεση.

“Πηγαίνετε όσο πιο κοντά μπορείτε, και στη συνέχεια, και στη συνέχεια να βάλει τα νύχια, dammit”, είπε. “Αλλά χάνεις 10 κιλά από όλα αυτά, το βάρος του νερού, μην το κάνεις”.

Loading...