Πρέπει να δείτε τι φαίνεται αυτό το 40χρονο Twinkie

Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν τα Twinkies, πιθανότατα έχετε ακούσει την ιστορία των παλαιών συζύγων ότι είναι τόσο υπερβολικά επεξεργασμένα που θα μπορούσαν να μείνουν στα ράφια για 20 χρόνια. Σε ένα σχολείο στο Maine, οι φοιτητές θέτουν αυτή την απαίτηση σε δοκιμή με ένα σνακ Hostess που δεν είναι δύο, αλλά τέσσερις δεκαετίες.

Στο George Stevens Academy στο Bull Hill, ME, υπάρχει ένα 40χρονο Twinkie. Αυτό οφείλεται σε ένα πείραμα χημείας που άρχισε το 1976, αφού ο καθηγητής χημείας Roger Bennatti διδάσκει ένα μάθημα για τα πρόσθετα τροφίμων και τα συντηρητικά.

Αφού άφησε το Twinkie έξω στην τάξη του για πάνω από 30 χρόνια, πέρασε το γεμάτο κρέμα φαγητό στον Κοσμήτορα των Φοιτητών μετά τη συνταξιοδότησή του το 2005. Σήμερα η ζαχαροπλαστική παραμένει σε γυάλινο κουτί στο γραφείο του decan. Και τώρα προσελκύει τεράστια προσοχή στο σχολείο, όπως πιστεύεται στον παλαιότερο Twinkie του κόσμου.

εικόνα

“Όταν συνταξιοδοτήθηκα, θα μπορούσα να το πάρω μαζί μου, αλλά ήθελα να μείνω με τον George Stevens”, δήλωσε ο Bennatti στο ABC News, προσθέτοντας ότι ελπίζει ότι θα παραμείνει στην οθόνη και θα αφιερωθεί σε όλες τις παλιές, σημερινές και μελλοντικές επιστήμες φοιτητές του γυμνασίου.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.