12 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν φάτε στο Wendy’s

Όταν πρόκειται για αλυσίδες μπιφτέκι fast-food, ο καθένας έχει ένα αγαπημένο. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τα Golden Arches ή κάποιον βασιλιά, αλλά όποιος εκτιμά το παρακμιακό Frosty θα σας πει ότι ο Wendy’s είναι ο τόπος όπου βρίσκεται-γι ‘αυτό έχουμε σκάψει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για το μικρό κόκκινο εστιατόριο γνωρίζουν και αγαπούν.

1. Όλα ξεκίνησαν το 1969.

Ο Dave Thomas άνοιξε το πρώτο εστιατόριο του Wendy στο Columbus, OH στην East Broad Street.

εικόνα

Wendy’s

2. Το Wendy άνοιξε το πρώτο παράθυρο παραλαβής.

Μια καινοτομία για τη βιομηχανία εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης, το πρώτο παράθυρο παραλαβής της Wendy – με ξεχωριστή σχάρα αφιερωμένο σε αυτό – άνοιξε το Νοέμβριο του 1970 στη δεύτερη θέση της εταιρείας στο Columbus.

εικόνα

Wendy’s

3. Η αλυσίδα έγινε τρελή σε μόλις 7 χρόνια.

Μέχρι το 1976, υπήρχαν ήδη 500 θέσεις της αλυσίδας μπιφτέκι, συμπεριλαμβανομένων δύο τοποθεσίες πέρα ​​από τα σύνορα στον Καναδά. Δύο χρόνια αργότερα, η εταιρεία διπλασιάστηκε και είχε ανοίξει 1.000 εστιατόρια.

εικόνα

Wendy’s

4. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να χάσετε το Frosty σας.

Όσο μας αρέσει να δοκιμάζουμε ένα κλασικό κατεψυγμένο Frosty, θα είμαστε ψέματα αν είπαμε ότι δεν είχαμε την ικανότητα να το χαστούμε κάθε φορά. Από την προσθήκη ενός s’mores στρίψιμο σε dunking lotsa τηγανητές, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για την αναβάθμιση ότι η θεαματική μαλακό εξυπηρετούν θεραπεία.

εικόνα

5. Η Wendy κυκλοφόρησε το πρώτο της εμπορικό σήμα το 1977.

Έγινε η πρώτη αλυσίδα γρήγορων υπηρεσιών με λιγότερα από 1.000 εστιατόρια για να ξεκινήσει μια εθνική διαφημιστική καμπάνια στην τηλεοπτική τηλεόραση.

6. Μπορείτε συχνά να πάρετε Frosties δωρεάν – ή τουλάχιστον με έκπτωση.

Είτε πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό φεστιβάλ Frosty Key ή ένα βιβλίο κουπονιών, το Wendy’s προσφέρει τακτικά προσφορές για τα κατεψυγμένα υβρίδια σοκολάτας και βανίλιας-ποτών-επιδόρπια που γνωρίζουμε ότι είστε εθισμένοι σε όσο το δυνατόν περισσότερο.

7. Οι ψητές πατάτες δεν ήταν στο μενού μέχρι το 1983.

Το Wendy’s ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο σημείο γρήγορου φαγητού για να προσθέσει καυτές γεμιστές ψητές πατάτες στην πατρίδα του σε εθνικό επίπεδο.

8. Μπορείτε να κατηγορήσετε τον Wendy για να πάρει “Πού είναι το βόειο κρέας;” κολλημένοι στο κεφάλι σου.

Αν και αντιγράφηκε από δεκάδες μάρκες τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Wendy’s ήταν ο αρχικός δημιουργός του “Πού είναι το βόειο κρέας;” catchphrase. Με πρωταγωνιστή την Clara Peller και τους φίλους της Elizabeth Shaw και Mildred Lane, η αστεία εκστρατεία έγινε γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς διαφημίσεις όλων των εποχών.

9. Υπάρχει μια έξοχη φαντασία του Wendy’s στη Νέα Ορλεάνη.

Φωλιασμένο στη γαλλική συνοικία του Big Easy, το 3,000 εστιατόριο άνοιξε το 1985.

εικόνα

Wendy’s

10. Η βανίλια Frosty δεν υπήρχε μέχρι το 2006.

Ξέρουμε, φαίνεται ότι μια βανίλια δεν πρέπει να ήταν πάντα μια προσφορά – αλλά η σοκολάτα πάντα αμαρτάνει απλά – η Jane vanilla, έτσι δεν είναι; Τον Αύγουστο ο αρχάριος έκανε τα κύματα στο μενού του Wendy, καθώς το Frosty είναι ένα τέτοιο εικονικό επιδόρπιο.

11. Έχει μόνο tweaked το λογότυπο μερικές φορές.

Για πρώτη φορά σε 30 χρόνια, η Wendy έκανε αλλαγές στο λογότυπό της, δίνοντάς της μια πιο μοντέρνα εμφάνιση το 2013. Πριν από αυτό, η αρχική εμφάνιση ήταν μια ευνοϊκή κατάσταση αναμονής.

εικόνα

Wendy’s

12. Οι πατάτες έχουν αλλάξει τελείως.

Το 2010, η Wendy’s ανέβασε τις τυποποιημένες πατάτες τηγανιτές για πατάτες φυσικού κρέατος που διαθέτουν το δέρμα πατάτας για επιπλέον υφή και γεύση. Είναι κατασκευασμένα από 100 τοις εκατό πατάτες Russet και πασπαλίζονται με θαλασσινό αλάτι.

εικόνα

Wendy’s

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...