12 Υπέροχα ζώα Ποιος DGAF Σχετικά με την κλοπή του φαγητού σας

Το διαδίκτυο έχει μπερδευτεί πρόσφατα με βίντεο από αξιολάτρευτα μικρά ζώα που κάνουν κάτι τόσο χαριτωμένο: κλέβοντας ανθρώπινο φαγητό. Τα critters από σκίουρους σε αρουραίους έως καμηλοπάρδαλες (δεν γελάμε) έχουν συλληφθεί στην κάμερα που τραβά τροφή μακριά από αθώους, ανυποψίαστους ανθρώπους. Ελέγξτε τα παρακάτω βίντεο για να δείτε τους 12 χειρότερους παραβάτες που έχουν συλληφθεί στην πράξη.

Πάρτε αυτό το αρκουδάκι Outta My Grill

Δεν υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως ένα δωρεάν γεύμα – εκτός αν είστε μπουλντόγκας μαύρη αρκούδα με μια σοβαρή λαχτάρα για μπριζόλα. Μια οικογένεια κατέγραψε το αρκουδάκι να τρέφεται γενναία μέχρι τη σχάρα τους και να τραβήξει μακριά ένα $ 20 φιλέτο – ενώ ένα από τα παιδιά τον παροτρύνει να πάρει ακριβώς τους kabobs αντ ‘αυτού. Προφανώς, η αρκούδα δεν αισθάνθηκε κρέας ούτε σε ένα ραβδί.

Ιδού, ο φουσκωτός ποντικός πίτσα

Από τότε που πιάστηκε στην κάμερα πριν από δύο χρόνια, αυτό το τρωκτικό έχει γίνει μια ηλεκτρονική αίσθηση. Συνδυάζοντας τρεις συνδετήρες της Νέας Υόρκης – το μετρό, την πίτσα και τους αρουραίους – το Pizza Rat δείχνει το είδος του πνεύματος και του θριάμβου που παίρνει κάθε New Yorker μέσα από μια μακρά μέρα στη δουλειά.