11 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το ποτό Apple Cider

1. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του χυμού και του μηλίτη.

Ο μηλίτης είναι ακατέργαστος χυμός μήλου φτιαγμένος από πιεσμένα μήλα που δεν έχει διηθηθεί για να αφαιρέσει πολτό ή ιζήματα. Είναι αδιαφανές και εξαιρετικά φθαρτό, γι ‘αυτό συνήθως βρίσκετε σε αγροκτήματα και όχι πάντα στο παντοπωλείο. Ο χυμός μήλων, από την άλλη πλευρά, έχει φιλτραριστεί προσεκτικά και παστεριωθεί για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

εικόνα

2. Τα καλύτερα πράγματα δεν είναι απαραιτήτως στη Νέα Αγγλία.

Μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα μηλίτες σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας, της Γεωργίας και του Μίτσιγκαν.

3. Εκτός της Βόρειας Αμερικής, ο “μηλίτης” είναι πάντα αλκοολικός.

Έχουμε τόσο μηλίτη μηλίτη (μη φιλτραρισμένο χυμό μήλου) όσο και σκληρό μηλίτη, η οποία είναι τόσο ξηρή και αφρώδης όσο και σαμπάνια και αναζωογονητική όπως η μπύρα. Αλλά σε άλλα μέρη του κόσμου, ο μηλίτης είναι απλώς η πανούσα έκδοση.

4. Ο σκληρός μηλίτης έχει μια μακρά και τυλιγμένη ιστορία.

Έχει περάσει περίπου από το 55 π.Χ., όταν οι Ρωμαίοι κατέκτησαν την ηπειρωτική Ευρώπη και φυτεύτηκαν οπωρώνες αντί των ιθαγενών μήλων καβουριού για την παραγωγή σκληρού μηλίτη. Έχει επίσης ιστορία στη βόρεια Γαλλία, όπου τα μήλα συνέδεαν καλύτερα κατά τη διάρκεια των Σφακίων (400 π.Χ.) και ο μηλίτης έγινε εναλλακτική λύση στον οίνο.

5. Ο σκληρός μηλίτης ήταν πιο δημοφιλής από την μπύρα στις πρώτες μέρες της Αμερικής.

Επειδή το κριθάρι και οι άλλοι κόκκοι μπύρας ήταν πιο δύσκολο να καλλιεργηθούν στο έδαφος της Νέας Αγγλίας, ο σκληρός μηλίτης ήταν το ποτό της επιλογής για τους περισσότερους Αγγλικούς εποίκους στη Βορειοανατολική. Στα μέσα του 18ου αιώνα, ο μέσος κάτοικος της Μασαχουσέτης κατανάλωνε 35 γαλόνια μηλίτη κάθε χρόνο.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Στοιχεία για την νίκη. Yummmmyy !! �� # Repost @sprout_monkey με @repostapp · · · Είναι η μηδική εποχή! Ευχαριστώ @graphicboy για βοήθεια με τη διατύπωση! “Πιάστε ένα γλυκό buzz” είναι λαμπρό! �� #cider #hardcider #sweetbuzz #apple #fallbrew #chalkink #zigposterman #chalkart #chalkartist #grocerystoreart #grocerystoreartist #καθορισμός χρονοδιαγράμματος #handlettering #newseasonsmarket #newseasonsmarketconcordia

Μια ανάρτηση που μοιράζεται με τους δείκτες μελανιού κιμωλίας (@ chalk.ink)

6. Ο Αβραάμ Λίνκολν σερβίρεται μήλο πριν την προεδρία του.

Ο 16ος Πρόεδρός μας ήταν μπάρμαν και ιδιοκτήτης της ταβέρνας Berry & Lincoln στο New Salem, IL πριν πάρει τη θέση του στο Οβάλ Γραφείο.

εικόνα

7. Υπάρχει ένας λόγος σκληρός μηλίτης είναι περισσότερο σαν μπύρα παρά κρασί.

Ο μηλίτης συγκρίνεται συχνότερα με την μπύρα επειδή είναι ελαφρώς φυσαλιδώδης και περιέχει λιγότερο αλκοόλ κατ ‘όγκο από ό, τι το άλλο κρασί που έχει υποστεί ζύμωση με φρούτα. Αυτό συμβαίνει επειδή ακόμη και τα πιο γλυκά μήλα περιέχουν πολύ λιγότερο ζάχαρη από τα σταφύλια. Κατά μέσο όρο, ο σκληρός μηλίτης περιέχει αλκοόλ 4 έως 6 τοις εκατό.

εικόνα

8. Το Applejack είναι ένας super-boozy ξάδελφος του μηλίτη.

Το συμπυκνωμένο αιωρούμενο ποτό ήταν γύρω από το μηλίτη και χρησιμοποιήθηκε ακόμη και σε αποικιακό Νιου Τζέρσεϋ ως νόμισμα. Ιστορικά, έγινε με την κατάψυξη-απόσταξη, και ως εκ τούτου συγκέντρωση, σκληρό μηλίτη μήλο. Calvados, το οποίο ήταν γνωστό για πρώτη φορά ως eau-de-cidre όταν δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1500, είναι ένα άλλο λικέρ μήλου που σχετίζεται με μηλίτη μήλου.

εικόνα

9. Johnny Appleseed ήταν ένας πραγματικός τύπος.

Το πραγματικό του όνομα ήταν ο John Chapman και ταξίδεψε μπροστά από κατοίκους προς δυσμάς για να μεταμοσχεύσει μικρά φυτώρια μηλιωδών δέντρων στις περιοχές των μεγάλων λιμνών και του Ohio River.

10. Ο μηλίτης κάνει εξαιρετικά καλή σαγκρία.

Κατά τη διάρκεια τραγανών φθινοπωρινών μηνών, ο μηλίτης είναι αμφισβητήσιμος ο καλύτερος μίξερ κοκτέιλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μαστίσετε μίνωα και πολλά άλλα.

εικόνα

11. Μπορείτε να κάνετε OG σκληρό μηλίτη σε λίγες μόνο ώρες.

Τον Μεσαίωνα, οι άνθρωποι έκαναν dépense, ένα ποτό μηρυκασμένο με μήλο μήλου που αποτελείται από 2 μέρη σκληρού μηλίτη, μήλα και πορτοκάλια σε φέτες και 1 μέρος μπύρας πιπερόριζας. Αφήστε το να καθίσει σε μια κανάτα για 3 έως 6 ώρες και μετά ξεκινήστε να πιείτε.

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...