10 Παιχνίδι-Αλλαγή μπάρμπεκιου αμυχές που χρειάζεστε στη ζωή σας αυτό το καλοκαίρι

εικόνα

Ευγενική προσφορά του χθες την Τρίτη

Είναι ένα πράγμα να ρίξουμε ένα μπάρμπεκιου. Ένα άλλο πράγμα είναι να το πετάξετε καλά. Εδώ θα βρείτε μια δέσμη των ευχάριστων hacks μπάρμπεκιου να πάρετε bash κατώφλι σας από �� σε ������.

εικόνα

Getty Images
Stick ένα παγάκι στο μπιφτέκι σας Patty – Yup

Γιατί κάποιος θα κολλήσει έναν πάγο κύβο μέσα σε ένα ωμό κρέας κρέατος, ρωτάς; Επειδή δεν θέλετε υπερβολικά, αηδιαστικά μπιφτέκια … duh! Αυτό το τέχνασμα έρχεται σε εσάς από τον Graham Elliot: “Κάντε τα μπουκαλάκια σας, στη συνέχεια, τοποθετήστε το μικρό παγάκι σας εκεί και στη συνέχεια, όταν τα ψήνετε, το κρατάνε υγρά και το κρατά από το να στεγνώσει».

εικόνα

YouTube
Καθαρίστε τη σχάρα σας με ένα ακατέργαστο κρεμμύδι

… Είναι ένα φυσικό απολυμαντικό! Κολλήστε μια πιρούνι σε μισό του ενός και τρέξτε το πίσω και πίσω πάνω από το ζεστό γκριλ σας. Αν εργάζεστε με μια ψησταριά με ξύλα, ρίξτε το εκεί όταν τελειώσετε για κάποια γεύση καπνιστών, γευστικών, κρεμμυδιού, όλα σε ό, τι ψήνετε.

εικόνα

Το κορίτσι που έφαγε τα πάντα
Φέτα ένα καρπούζι χωρίς να κάνουμε ένα ολόκληρο πράγμα από αυτό

Περιμένετε, αποδεικνύεται ότι δεν είναι πραγματικά μια μεγάλη υπόθεση να κόψετε ένα καρπούζι σε ωραία κομμάτια ίδιου μεγέθους; Απλά το κόβετε … και στη συνέχεια το κόβετε ξανά … και στη συνέχεια κόβετε την τρίτη φορά; Κοίτα!!!

εικόνα

Η πιο γλυκιά ευκαιρία
Κάντε ένα χαριτωμένο κεντρικό καρπούζι ενώ βρίσκεστε σε αυτό

Και πάλι, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζατε. Όπως καταδεικνύει το The Sweetest Occasion, πρόκειται απλώς για το τεμαχισμό, τη σέσουλα και την τοποθέτηση μερικών ευχάριστων λουλουδιών. Ένα άλλο πλεονέκτημα: έχετε ένα σωρό από καρπούζι κομμάτια για να απολαύσετε μετά το κρέας.

εικόνα

Parker Feierbach
Delish Headquarters Grilling

Απολαύστε όλα τα αγαπημένα της Delish για εξωτερική μαγειρική εποχή.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

εικόνα

Χθες την Τρίτη
Αποθηκεύστε ένα ταξίδι, χρησιμοποιήστε ένα κασσίτερο Muffin

Όχι μόνο αυτό θα σας εξοικονομήσει την ταλαιπωρία του να χρειαστεί να εκτοξεύσετε ένα zillion μπουκάλια, αλλά θα εξασφαλίσει επίσης BBQ σας είναι «grammable ως κόλαση. Έλα, δεν είναι αυτό το γοητευτικό μπάρμπεκιου δίπλα στο πράγμα που έχετε δει ποτέ!?

εικόνα

Getty Images
Αντικατάσταση Ξύλινων Σουβλάκια για Μηλίτες Δεντρολίβανο

Δεν είναι μόνο η αντικατάσταση πανέμορφη, αλλά το δεντρολίβανο προσθέτει μια ποώδη γεύση στα κρέατα, τα λαχανικά, τα φρούτα σας, οτιδήποτε άλλο. Ένα άλλο hack με μπάρμπεκιου είναι να ρίχνεις τα πάντα σε θέαμα και να το ρίχνεις στη σχάρα.

εικόνα

Getty Images
Εγκαταστήστε μερικά λεμόνια

Σίγουρα, τα ψάρια στη σχάρα είναι θεός, αλλά γνωρίζατε ότι εάν βάζετε εσπεριδοειδή ανάμεσα σε οποιαδήποτε θαλασσινά και εκείνη τη γλυκιά, γλυκιά φωτιά, συμβαίνει κάτι μαγικό; Σοβαρά – οποιαδήποτε εσπεριδοειδή και οποιαδήποτε θαλασσινά. Είναι υπέροχο.

εικόνα

Reddit
Ποιος χρειάζεται τα παιχνίδια όταν έχετε Doritos?

Σίγουρα, υπάρχουν φήμες ότι η Doritos είναι εύφλεκτη που επιπλέει γύρω από το webz εδώ και χρόνια, αλλά δεν άξιζαν να δίνουν προσοχή μέχρι να βρεθείς να δουλεύεις ένα μπάρμπεκιου και όλα έξω από τους αγώνες, amirite; Δουλεύει. Εμπιστοσύνη.

εικόνα

Getty Images
Κρατήστε τη σχάρα σας σε δύο διαφορετικούς χρόνους

Έχουμε διαπιστώσει ότι δεν προσπαθείτε να μαγειρέψετε τα πάντα. Κρατήστε τη μία πλευρά της σχάρας πολύ ζεστή για να τελειώσετε αυτό που χρειάζεται να τελειώσετε και να κρυώσετε το ένα προς τα κάτω για να κρατάτε μόνο τι γίνεται ζεστό.

εικόνα

Getty Images
Ανταλλάξτε λαβίδες για chopsticks

Σπασμένα λαβίδες; Πάρα πολύ τεμπέλης για να καθαρίσει; Δεν πειράζει! Εάν διαθέτετε ένα ζευγάρι ξυλάκια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για να γυρίσετε οτιδήποτε δουλεύετε στο μπάρμπεκιου. Πετάξτε τα έξω όταν τελειώσετε.

Πηγαίνετε και ψήστε.