Δεν Wonder Η Regina George ήταν εθισμένη στα μπαρ Kälteen

Πάρτε τη συνταγή εδώ.

Έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια από τότε Μέση κορίτσια και ενώ η μόδα μπορεί να είναι λίγο χρονολογημένη – αχ, αυτή η χρυσή εποχή, όταν τα παπούτσια Juicy Couture ταιριάζουν και κουνιέται οτιδήποτε κυβερνούσε τη Γη – η ταινία γίνεται μια εξωφρενικά αναφερόμενη σειρά από μίμους, αντιδράσεις gif και νοσταλγία που προκαλούν ανατροπές σε όλους -για να κάνεις-είναι-γέλιο στιγμές που αποτελούν κόλαση του γυμνασίου. Και μέχρι σήμερα, ένα μέρος της ταινίας παραμένει περιβόητο στο μυστήριο: Ποιο ήταν η χαρά Kälteen bars?!

Σημαίνω Girls Kalteen Bars

Jonathan Boulton

Σίγουρα, η ταινία τους συνοψίζει αρκετά συνοπτικά: «Είναι αυτές οι περίεργες σουηδικές μπάρες διατροφής. Η μητέρα μου έδινε στα παιδιά στην Αφρική για να τους βοηθήσει να κερδίσουν βάρος», λέει η Lindsay Lohan στους φίλους της σε μια σκηνή. Ή, όπως λέει ο frenemy Regina George (AKA Rachel McAdams), “είναι αυτές οι παράξενες μπάρες διατροφής που χρησιμοποιεί η μητέρα μου για να χάσει βάρος”.

Σημαίνω Girls
Paramount Pictures / Perez Hilton / Γίφι

Η Regina παίρνει το δόλωμα, το καταπιέζει σαν τρελό στην προσπάθειά της να “χάσει τρία κιλά”. Και, καθώς η ταινία εξελίσσεται, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μέση της μέσης της, ώστε να μπορεί να ταιριάζει μόνο σε sweatpants και ένας υπερήφανος πωλητής προτείνει να αγοράσει το φορεματάκι της στο prom * Sears. Ο τρόμος.

Από τότε, οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν τι είναι πραγματικά σε αυτά τα μπαρ – και αν υπάρχουν IRL. Για μια σύντομη στιγμή, το έκαναν. Το Candy Bar της Dylan πούλησε ένα τραγανά, φιστικοβούτυρο και καραμέλα σοκολάτας για να τιμηθεί η 10η επέτειος της ταινίας, αλλά ήταν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη θεραπεία του Dylan – και το πρωτότυπο – θέλαμε να φτιάξουμε τη δική μας έκδοση.

Σημαίνω Girls Kalteen Bars

Jonathan Boulton

Δεδομένου ότι αυτά τα μπαρ υποτίθεται ότι είναι παρακμιακά – το είδος της θεραπείας που σας βοηθά να κερδίσετε το βάρος, μην το χάσετε – πήγαμε πλήρες γκάζι, κάνοντας αυτό ένα γεμάτο επιδόρπιο. Βασίζεται στη βρώσιμη ζύμη μπισκότων μας (και στα φιστίκια βούτυρο-και-σοκολάτα buckeyes!), Καθώς εστιάσαμε στη χρήση μόνο λίγων συστατικών, ώστε να μπορείτε να μαστίσετε μια παρτίδα χρησιμοποιώντας μόνο ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα μπολ ανάμειξης και ένα ταψί. Με αυτόν τον τρόπο, τίποτα δεν θα σας αποσπά την προσοχή από το δικό σας Μέση κορίτσια πάρτι ρολογιών.

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, μην χάσετε αυτή τη διαγραμμένη σκηνή από την ταινία, η οποία παρέχει γλυκιά, γλυκιά δικαιοσύνη στην Regina (με το πιο επικό Kälteen cd μέχρι σήμερα):

Τώρα αυτό είναι φέρω.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...